Pangetahuan nyaéta kakuatan. Éta nami kaulinan anu kuring maénkeun kamari, tapi éta ogé frasa anu penting pisan. Ieu anu kuring kaitkeun sareng produk anu resensi kuring pikeun anjeun. Zamel Supla LIW-01 mangrupikeun konter dorongan WiFi anu kedah dipendakan di unggal bumi anu cerdas. Dina tulisan ieu, kuring bakal nyaritakeun kunaon!

Hayu urang mimitian ti mimiti, anu mangrupakeun penjelasan naon konter pulsa WiFi ti Zamel. Konter ieu mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun urang ngukur pulsa teras ngagambarkeun data ieu dina aplikasi. Aya seueur cara pikeun ngagunakeunana, sanaos kuring dianggo pikeun anu pang populerna, nyaéta kuring ngukur listrik anu kuring anggo di bumi.

Konter pulsa WiFi

Tugas tina LIW-01 nyaéta ngukur pulsa. Abdi nyarios perkawis ngitung:

  • konsumsi listrik,
  • konsumsi cai,
  • konsumsi gas.

Paranti ngitung pulsa sapertos teras ngirimkeun kana awan Supla. Hatur nuhun kana ieu, kami ngagaduhan aksés kana inpormasi ngeunaan bumi ti ampir di mana waé di dunya. Pikeun kéngingkeun data, kami nganggo panyungsi (dimana kami ngonpigurasikeun lokétna, tapi langkung seueur deui engké) atanapi aplikasi.

Konter ieu aya hubunganana sareng ngaji sareng listrik. Maka, sapertos biasa dina kaayaan sapertos kieu, kuring nyarankeun yén anjeun henteu ngalakukeun éta nyalira, tapi nganggo jasa jalma anu ngagaduhan ijin anu pas. Sadaya tindakan dilakukeun dina rél TH35.

Konter pulsa WiFi nyalira henteu cekap

Pikeun loket tiasa dianggo leres, anjeun peryogi dua alat sanés. Mimiti, konter anu ogé ngirimkeun pulsa. Kuring kedah angkat ka toko listrik kanggo mésér méteran énergi sapertos kitu. Waragadna sakitar PLN 250. Nanging, parios upami anjeun ngagaduhan alat sapertos dina kotak distribusi, supados anjeun henteu mésér sacara kaleuleuwihi.

Salaku tambahan, anjeun peryogi catu daya pikeun nguatkeun méteran pulsa WiFi. Kami gaduh seueur kabébasan di dieu. Méter ieu dikuatkeun ku 12-24 V AC / DC sareng pasokan listrik rel naon waé anu tiasa dianggo di dieu. Abdi mésér tambang online sareng hargana sakitar PLN 40.

Upami urang parantos gaduh catu daya, saméter sareng konter pulsa WiFi, maka urang tiasa ngamimitian.

Konter pulsa WiFi

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Kuring resep pisan masang alat ieu sareng ngadeukeutan sababaraha kali. Nanging, éta sanés masalah alat éta nyalira, tapi langkung kreativitas jalma anu nyambungkeun kakuatan kuring.

Sadaya alat dipasang dina rel TH35. Kami peryogi sababaraha rohangan pikeun éta, sabab sasarengan aranjeunna nyandak sadayana tina hiji rel anu sayogi. Bareng sareng alatna, kami nampi instruksi anu seueur ngabantosan dina instalasi.

Masang méter biasa nyandak padamelan anu paling seueur, sabab kuring kedah pareuman listrik dina papan utama, anu biasana kuring henteu ngagaduhan aksés. Saatos dipasang, sambungkeun catu daya, konter pulsa WiFi ti Zamel. Sareng éta parantos siap.

Kuring ngagaduhan dukungan ti tukang listrik anu mumpuni (urang ogé ngagaduhan jalma sapertos di SmartMe;)) sareng kuring ogé mamatahan anjeun. Alat anu nyambungkeun dina switchgear éta sorangan maénkeun listrik, anu henteu ngan ukur "najong", tapi ogé bakal ngabalukarkeun leungitna kaséhatan atanapi kahirupan. Langkung saé henteu risiko éta.

Hasil akhirna nyugemakeun pisan

LIW-01 diwangun sapertos sekering dina kabinet, janten pas pisan dina kotak distribusi. Kuring bahkan tiasa nyocogkeun topi dina éta sareng éta ngajantenkeun sadayana katingali leres-leres rapih. Di dieu, tambihan anu pasti pikeun Zamel, kusabab berkat desain anu dipikiran, urang tiasa "nguatkeun" saklar kami, ngantep rapih sareng elegan.

Konter pulsa WiFi

Saatos masang sadayana sét, urang tiasa neraskeun ngonpigurasikeun méter dina awan Supla.

Konfigurasi dina awan Supla

Untungna, konfigurasi méterna saderhana pisan. Mimiti, urang kedah lebet kana modeu nambihan alat dina Supla Cloud. Teras ngajalankeun aplikasi sareng milarian alat kami. Saatos sababaraha waktos, konter pulsa LIW-01 kedahna némbongan.

Konter pulsa WiFi

Kami nyambung kana jaringan WiFi anu dihasilkeun ku éta sareng éta siap. Urang tiasa neraskeun kana konfigurasi alat éta nyalira. Penting pikeun nyayogikeun angka-angka anu nyata sahingga urang tiasa parios kapayunna, contona sabaraha jumlah anu urang bakal mayar listrik dina akhir bulan.

Urang kedah nyayogikeun:

  • jumlah pulsa anu saluyu sareng unit konsumsi anu diarepkeun ku kami,
  • jenis padamelan (listrik, cai, méteran panas),
  • harga per unit,
  • mata uang,
  • nilai awal. Bulan kahiji bakal pikaresepeun, tapi dina sababaraha bulan ka payun moal aya masalah.

Ayeuna urang bakal ngamimitian!

Saatos nyambungkeun sareng ngonpigurasikeun, kuring tungtungna tiasa dugi kana titik anu kuring bakal ngamimitian nganggo méteran! Nalika kuring nyerat di luhur, kuring nganggo pikeun ngukur konsumsi énergi di bumi kuring. Nanging, anjeun tiasa nganggo seueur solusi anu sanés. Anjeun tiasa, salaku conto, ukur ukur hiji sirkuit, mis. Kamar mandi. Sadayana bakal adaptasi kana kabutuhanana.

Supla

Urang tiasa ngakses data urang tina aplikasi atanapi wéb browser. Metode anu terakhir bakal ngajantenkeun kami kéngingkeun inpormasi langkung lengkep sareng kami bakal tiasa ngeksporna, contona kana format CSV, anu urang tiasa unduh kana Excel.

Konter pulsa WiFi

Dina aplikasi Supla, pas urang ngamimitian, urang langsung perhatoskeun jumlah kWh anu parantos diitung dugi ka ayeuna. Nalika urang ngalihkeun ka katuhu, urang nampi inpormasi langkung lengkep sapertos:

  • maca méter ayeuna,
  • konsumsi dina bulan ayeuna,
  • total biaya.

Dihandap ieu urang bakal ningali rusakna konsumsi énergi kana waktos. Urang tiasa nyetél diri naha hoyong ningali 12 jam terakhir atanapi bahkan sapanjang taun.

Konter pulsa WiFi

Ringkesan - konter Pulsa WiFi

Naha loket sapertos mangfaat? Dina pendapat abdi, leres, upami anjeun hoyong terang naon gunana listrik, gas atanapi cai di bumi anjeun, sareng anjeun henteu hoyong lumpat ka méter unggal ayeuna teras nyerat nilai dina buku catetan.

Karugian sigana anjeun peryogi jalma anu ngagaduhan ijin pikeun masangna. Kuring henteu nyarankeun ka anjeun nyalira. Di sagigireun éta, kumaha ogé, éta cara anu saé pisan pikeun tiasa mariksa pakean. Utamana éta nalika ngabandingkeun nilaina sareng anu kuring tingali dina numerik fisik, éta sami 🙂


Sagoléh gelo ngeunaan pinter. Upami aya anu anyar muncul, éta kedah diserahkeun sareng diuji. Anjeunna resep solusi anu tiasa dianggo sareng henteu tiasa usik gadget gunana. Impianna nyaéta ngawangun portal pinter anu pangsaéna di Polandia (sareng engké di dunya sareng Mars di 2025).

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali