Naha anjeun ngahargaan produk produsen Cina? Xiaomi Home mangrupikeun serangkaian alat pinter anu matak ngamudahkeun pikeun ngendalikeun sadaya bumi. Tarohan dina sumber anu kabuktosan sareng maca inpormasi ngeunaan perdana alat-alatna, ogé pedaran anu langkung jero ngeunaan panyatur, sénsor, cahayana sareng nyucikeun hawa.

Aqara T1 tanpa nétral
Baca leuwih
Apple HomeKit, Imah Google, ulasan, Smart Utama, Xiaomi Imah

Aqara T1 tanpa nétral - Papan ageung ogé tiasa palinter!

Kuring hirup dina catetan anu gedé saumur hirup. Janten dina blok anu sakedik kulawu sareng ayeuna caket flat. Ngan nalika kuring ngalih ka konstruksi énggal kuring mimiti mikirkeun bumi anu cerdas, tapi bahkan di dieu ngimpina kurangna ...

Baca leuwih

! xiaomi
Baca leuwih
Élmu, Xiaomi Imah

Smartphone Xiaomi anu tiasa dilipat bakal debut dina Maret!

Numutkeun inpormasi panganyarna, smartphone Xiaomi anu tiasa dilipat pangénggalna langkung caket. Premiere alat ieu bakal lumangsung dina bulan Maret. Xiaomi ngaluarkeun smartphone anu tiasa dilipat Smartphone Xiaomi anu tiasa dilipat parantos direncanakeun ampir dua taun, nalika urang ningali ...

Baca leuwih