Kuring nungguan lila manehna. Mimiti dugi ka pasihkeun, engke nalika tiasa ngagaleuh sareng tungtungna kumaha éta bakal sumping ka panto kuring. Kuring peryogi terang upami anjeunna bakal ngajawab sakabéh masalah kuring! Naon anu bakal janten Xiaomi Gateway 3. Diajar ieu tina ulasan di handap anu urang nampilkeun operasi, fungsi sareng evaluasi alat ieu kanggo bumi anu pinter.

Antisipasi panganyarna pikeun Xiaomi Gateway 3 Home Kit anu pohara luhur. Anjeunna ngadamel gambaran anu saé dina bahan promosi. Kamungkinan nyambungkeun 64 alat, Bluetooth, Zigbee, Wi-Fi, Meses. Gerbang nganggo sadaya protokol komunikasi, urang henteu kedah langsung dipasangkeun kana stop kontak (ku kituna henteu lengket tina témbok). Ngan ukur dongeng.

Kesan munggaran sareng Xiaomi Gateway 3

Bungkus sareng palaksanaan gapura mangrupikeun kualitas anu pangluhurna. Boksin dikaluarkeun, saeutik dina gaya Apple. Kode HomeKit disimpen dina tempat anu saé, sareng sadaya kabel kanggo alat gateway pinter Xiaomi dikubur. Éta hebat! Gerbang sorangan ogé saé pisan sareng lengkep minimalis. Blok bodas alit sareng hiji lampu di hareup. Tambihkeun kabel usb mikro (naha henteu USB-C ?!) sareng pas. Sadayana katingali saé.

Xiaomi Gateway 3

Éta langkung gampil kalayan gerbang ieu kumargi anjeun henteu kedah nyelapkeun langsung kana stop kontak. Anjeun tiasa nyambungkeun kabel sareng nempatkeun gapura téa dina rak, contona. Éta katingali langkung éstétis tibatan Aqara Hub. Kami tiasa gampang nempatkeun éta gigireun Apple TV atanapi set-top box sareng bakal katingali saé sapertos jinis pangawasan pikeun tempat anu pinter.

Usaha munggaran

Ayat ieu henteu pernah aya sabab henteu pernah diperyogikeun. Nanging, Xiaomi Gateway 3 maksa ka urang. Ieu kusabab sambungan anu munggaran réngsé dina kagagalan lengkep. Hub tiasa dianggo dumasar kana prinsip urang nambihan alat-alat "orok", sapertos sénsor. Janten upami anjeun ngagaduhan tujuan sateuacanna, sapertos Aqara Hub, maka anjeun kedah ngaleungitkeunana ti dinya sareng nambihan kana tujuan anjeun. Sora kan kan? Hanjakalna, dina prakna, Xiaomi Gateway henteu gampang nyerah.

Xiaomi Gateway 3

Masalah anu munggaran saatos nambihan gerbang kana aplikasi, upami anjeun ngagaduhan éta dina basa Polandia, nyaéta terang naon perkawisna. Éta ngagaduhan seueur fungsi sareng sadayana aya dina basa Cina. Perangko sacara harfiah banjir layar, sareng anjeun nebak naon anu lumangsung. Saatos sababaraha waktos, Nanging, anjeun mendakan pilihan pikeun nambihan alat sareng masangkeunana. Ieu dimana masalah dimimitian. Dina momen anu munggaran, butuh waktu 2 jam pikeun nambihan panto sareng jandela sensor anu biasana! Sensorna teras-terasan nyambung tina gerbang, anu sakitar saméter jauhna ...

Saatos sababaraha waktos, kumaha ogé, sénsorna hasil ditambihan sareng tiasa ditambihan kana salah sahiji tina opat modeu. Kuring henteu terang naon ngeunaan éta (perangko Cina), janten kuring dikaitkeun kana anu munggaran. Éta hasil, sanaos kuring henteu terang naon. Kuring ngamimitian nambihan deui sensor cai. Mimiti anu kahiji, teras anu kadua. Dina titik ieu, anu kahiji ngaleungit. Janten kuring nambihan anu kahiji sareng katilu deui. Anu kadua sareng sensor jandela ngaleungit ... Saatos waktos, teu aya anu dianggo pikeun kuring, sareng aplikasi na nunjukkeun kasalahan ... Éta mangrupikeun sinyal yén parantos waktuna bobo sareng masihan anjeunna kasempetan pikeun énjingna. Bumi pinter kuring kedah ngantosan sababaraha lami - dukungan aplikasi tétéla langkung ti kakuatan kuring.

Pendekatan kadua pikeun Xiaomi Smart Home Kit

Dina dinten kadua, kuring ngadeukeutan Xiaomi Gateway 3 kalayan énergi seger kalayan tujuan anu jelas. Waktos ieu kuring tiasa nambihan sagala sensor! Tapi, aya anu nyabak kuring sareng kuring mutuskeun yén kuring bakal nyobian ngarobih basa éta ka Inggris. Hasilna, kuring terang terang katerangan ngeunaan fungsi individu anu tiasa kuring nerangkeun ka anjeun dina paragrap salajengna. Sadaya sensor tambah tanpa aya masalah sareng sadayana mimiti ngambek. Kuring henteu terang kumaha parobahan basa digarap, tapi éta damel. Janten kuring tiasa nambihan sensor kanggo suhu, gerak atanapi panto panto.

Xiaomi Gateway 3
Xiaomi Gateway 3

aplikasi Xiaomi Smart Home Kit

Saatos ngarobah basa aplikasi kana basa Inggris, tarjamahan pilihan individu muncul, sareng seueur pisan. Dina awal aya opat modeu alarem:

  1. Dasar - aplikasina teu eureun-eureun sareng sensor nyambung ka éta anu mendakan bahaya tanpa gangguan. Salaku bagian tina sensor pinter diatur tina Xiaomi, e.g. sensor cai banjir atanapi detektor haseup sayogi.
  2. Di bumi - sénsor anu tiasa memicu alarm nalika urang di bumi. Misalna kamar anu dikonci? Kuring ngalaman sakedik masalah dina ngartos modeu ieu.
  3. Jauh (jauh ti bumi) - sénsor anu micu alarm nalika anjeun jauh ti bumi. Ieu tiasa janten sensor pikeun muka panto sareng windows (switch reed) atanapi sensor gerak.
  4. Bobo (nalika bobo) - sénsor anu tiasa memicu alarm nalika urang bobo. Éta ogé tiasa janten sénsor pikeun muka panto sareng windows (switch reed) atanapi sensor gerak.
Xiaomi Gateway 3
Xiaomi Gateway 3
Xiaomi Gateway 3
Xiaomi Gateway 3

Divisi rumit pisan sareng ieu mangrupikeun masalah aplikasi anu dianggo pikeun ngajalankeun alatna. Urang kedah nambihan sensor anu pas pikeun masing-masing dina modeu alarem, salian ti kami tiasa ngontrol volume sareng memicu pikeun masing-masing. Di Aqara Hub éta digawé otomatis, kuring henteu kedah memicu nanaon. Kanggo kuring éta mangrupikeun kaleuwihan wangun eusi.

Aya dua pilihan deui di handapeun alarm. Log, éta mangrupikeun serangkaian tindakan anu parantos dipicu, sareng nambihan alat "murangkalih".

Bagian tina pangaturan gapura kami tiasa, antara séjén pilihan set kanggo modeu operasi individu sareng gaya masangkeun sareng HomeKit. Salian tina dua pilihan ieu, henteu aya anu paling luhur dumasar kana pilihan Xiaomi.

Xiaomi Gateway 3
Xiaomi Gateway 3
Xiaomi Gateway 3

Pilihan terakhir nyaéta gerbang bluetooth. Urang tiasa nyambungkeun alat bluetooth ka gerbang sareng ngontrol jarak jauh. Ieu tambihan anu ageung.

HomeKit sareng Xiaomi Gateway 3

Gapura generasi katilu gaduh dukungan HomeKit, sapertos versi sateuacana. Anu matak kaget anjeun di mimiti nyaéta kurangna gerbang diantara alat anu katingali dina rencana imah kami. Beda utama antara Xiaomi Gateway 3 sareng Aqara Hub: nu pangheulana nyaéta gapura, sedengkeun anu kadua mangrupikeun alarm anu fungsina ku gerbang. HomeKit ningal Aqara Hub salaku alarm sareng ku kituna urang tiasa lengen ku cara kieu. Xiaomi Gateway 3 nyaéta pikeun HomeKit gapura anu teu kawih. Pikeun mendakan éta, urang kedah angkat kana setélan imah kami sareng didinya.

Alat anu masangkeun sareng HomeKit gampang. Hiji-hijina masalah nyaéta kurangna sensor banjir. Sanaos kuring nambihan aranjeunna seueur kali, henteu katingali dina HomeKit. Sadaya sensor anu sanés tiasa katingal. Anu nyababkeun pisan kuring nyaéta henteu mampuh kanggo ngémutan alarem. Abdi kedah ngalebetkeun Mi Home unggal waktos.

Imah Asisten

Hatur nuhun ka Maciej, kami parantos ngagaduhan jalan pikeun integrasi sareng Asistén Imah! Nanging, éta mung tiasa dianggo kanggo alat ios, kumargi urang kedah nganggo HomeKit.

Cukup lebetkeun kode HomeKit, anu anjeun bakal mendakan dina handapeun gerbang sareng dina kotak. Sadaya sénsor anu sateuacanna ditambihan ku HomeKit ogé bakal katingali dina HA. Ieu ngan ukur lumaku pikeun alat "murangkalih". Alat anu ditambihan ngalangkungan gateway BLE moal katingali ku cara kieu.

Xiaomi Gateway 3 unggal dinten

Kumaha gerbang jalan sabada operasi sababaraha dinten? Mibanda pro sareng kontra. Abdi gaduh kesan yén upami aya hubungan stabilitasna, langkung saé tibatan Aqara. Éta kajadian ka Aqar yén sababaraha alat parangkat komunikasi. Kalayan Xiaomi Gateway 3 ieu sanés sanés. Hanjakalna, ieu mangrupikeun hiji-hijina masalah anu ageung I tingali dina hal tujuan ieu.

Abdi pohara kaganggu ku henteu mampuh ngamimitian alarm ti aplikasi Apple Dom. Kuring geus biasa deui pikeun sababaraha bulan, sareng ayeuna éta musna. Hasilna, kuring kudu nulis aplikasi Mi Home jeung ngahurungkeun ti tingkat éta. Kuring henteu resep kanyataan yén HomeKit abdi teu ngagaduhan sensor cai banjir. Ieu kaayaan anu aneh keur kuring.

Kekurangan tujuan terakhir nyaéta masalah alarem. Gerbang sigana fungsina, tapi tanpa kasalametan panyatur. Éta pisan sababna kami parantos nyiapkeun anu khusus tutorial kumaha nungkulanana.

jumlahna

Hapunten, tapi uih deui ka Hub Aqara. Gerbang Xiaomi anu keren, tapi ieu ngagaduhan sababaraha hal anu nyusahkeun kuring. Antarbeungeut aplikasi dikonsumsi deui, sareng kuring sono kana fungsionalitas konci di Apple House. Panginten sareng versi salajengna Xiaomi bakal uih deui dina sababaraha cara anu kabuktian, sareng dina waktos éta aya nungguan hub Aqara M2.

Upami anjeun hoyong mésér Xiaomi Gateway 3, anjeun tiasa ku éta ngaklik ieu link.

Alat Xiaomi di pasar Polandia taun 2020

Nalika ningal Xiaomi Gateway 3 sareng nyawalakeun Kitah, éta hikmah nyawalakeun jejer imah pinter dina akal anu langkung lega. Naon pakakas produsén Cina ayeuna sayogi di pasar Polandia? Alat anu mana anu cocog sareng paréntahna? Ieu mangrupikeun patarosan anu bakal urang bisi babarengan sareng tuluyan tina tulisan ieu.

Dugi ka ayeuna, alat Xiaomi angkat ka pasar Polandia ngan ngalangkungan AliExpress atanapi sababaraha anu ngajual alat impor ti luar negeri. Dina taun 2020, ieu mangrupikeun jaman baheula - kemungkinan palanggan parantos ningkat sacara signifikan, antawisna pambuka toko online resmi sareng kamar pameran. Telepon Xiaomi tiasa ngalanggan, sareng ku kituna - merek sorangan parantos nampi popularitas anu langkung ageung. Malah produsén anu pang populerna parantos karasa yén persaingan énggal muncul di pasar Polandia, anu dicirikeun ku rupa-rupa lebar sareng kauntungan anu penting pisan dina rasio kualitas harga anu nguntungkeun.

Merek Xiaomi ngamungkinkeun leuwih ti ukur parabot imah pinter. Kapal kanggo sareng smartphone anu teu dikenal anu dileupaskeun dina koleksi Mi, Redmi sareng Pocophone parantos nampi popularitas anu ageung salami sababaraha taun. Nalika varian langkung murah biasana usul anggaran, modél pangéngingna kalem bersaing sareng merek anu langkung diakui, bahkan tina segi kaméra atanapi kamampuan. Alat anu bagerak ogé diperyogikeun pikeun ngajalankeun alat home pinter.

Produsén Cina beuki sering disebut dina kontéks produk séjén, sapertos Mi LED TV dina harga pikaresepeun. Konsumén ogé nampi usul sapertos laptop 13,3 "laptop, headphone nirkabel sareng spiker, gimbals, proyektor atanapi kaméra olahraga.

Kecap konci dina kontéks ngabahas perdana menteri Xiaomi anu salajengna dina pasar Polandia kedah janten istilah "gaya hirup". Ransel, kantong, koper atanapi gelas muka daptar panjang produk anu bakal kapayunna dina kahirupan bumi, ogé perjalanan atanapi damel. Conto? Parantos lami tiasa dirobih kanggo lami: alat, alat nulis, saringan cai, cuci rambut, pompa dicekel, poni listrik, kabel sareng adaptor, batang selfie, pita olahraga, cerek. Sareng mikir yén pilihan dina pasar Tiongkok seueur, langkung ageung, sabab filsafat Xiaomi nganggep ékspansi dina sababaraha bagéan pasar.

Éta kumaha cara urang ngadamel bunderan, mimitian ti ulasan Xiaomi Smart Gateway sareng uihkeun deui kana isu Smart Home Kit. Alat calakan anu ngahémat waktos atanapi ningkatkeun kaamanan di antarana:

  • sensor gerak
  • sensor suhu
  • sensor muka panto

sareng seueur deui. Konfigurasi set sensor pinter muka kamungkinan deui ngontrol imah pinter nganggo aplikasi ieu. Perlu katambah yén merek Cina nawiskeun elemen pencahayaan, pembersih vakum, kendaraan listrik, alat dapur sareng kamar mandi, péta sareng seueur alat sanés anu anjeun bakal nyambung salaku bagian tina hiji, sistem imah pinter anu jauh diurus sareng otomatis otomatis di pasar Polandia. Hayu atuh terang dina koméntar upami anjeun resep kana alat Xiaomi anu sanés sareng kami nyiapkeun ulasan sanés!


Sagoléh gelo ngeunaan pinter. Upami aya anu anyar muncul, éta kedah diserahkeun sareng diuji. Anjeunna resep solusi anu tiasa dianggo sareng henteu tiasa usik gadget gunana. Impianna nyaéta ngawangun portal pinter anu pangsaéna di Polandia (sareng engké di dunya sareng Mars di 2025).

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali