Taun payun, TVP badé nyayogikeun pangguna na kotak anyar hibrid. Dékoder nyaéta ngagaduhan fungsi modéren. Kumaha éta bakal nonjol sareng éta pantes dipiboga?

TVP ngenalkeun kotak set-top hibrid

Telewizja Polska sadar yén henteu sadaya sét TV bakal tiasa nanganan DVB-T2 sareng pikeun ngahindaran TV, bakal masihan panyaturna sareng dekoder hibrid anu ngamungkinkeun aranjeunna ningali program anu disiarkeun dina standar anyar. Éta mangrupikeun penghormatan pikeun pemirsa anu nganggo set TV kuno dina unggal dinten.

Dekoder TVP hibrid bakal ngagaduhan pilihan nPVR, nyaéta lirén, mundur atanapi muterkeun deui program anu disiarkeun dugi ka tujuh dinten ka pengker. Salaku tambahan, kotak set-top bakal ngagaduhan fungsi VOD, anu ngamungkinkeun para pangguna kotak set-top pikeun ngaksés tawaran TVP VOD anu mekarkeun.

Sajauh ieu, kami henteu terang bentuk distribusi anu pasti atanapi biaya kotak set-top anu énggal. Nanging, urang terang yén alatna bakal pencét pasar taun payun. Pasti, pilihan ieu sigana pikaresepeun pisan. Naon anu bakalan na siga kitu? Urang bakal mendakan saatos perdana alat ieu.

sumber: Média Maya

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe