Sateuacan mésér, pantes maca ulasan anu dipercaya pikeun alatna. Kami nguji solusi sareng alat anu paling narik - kaméra, sénsor sareng alat-alat rumah tangga anu sanés anu ngajantenkeun bumi anjeun pinter. Kami ogé ngaevaluasi alat-alat komputer tina sababaraha rak harga.

eve zestaw
Baca leuwih
Apple HomeKit, ulasan, Smart Utama

Hawa Panto & Jandéla - tés panto sareng sensor nutup panto pikeun kipas Apple

Merk Jérman Hawa damel caket sareng Apple HomeKit. Janten upami anjeun pangguna paranti nganggo "apel" sareng hoyong ngawangun bumi anu pinter - anjeun parantos sumping di tempat anu pas! Sensor Hawa Pintu & Jandela dipidangkeun dinten ayeuna, sanaos sababaraha solusi anu teu biasa ...

Baca leuwih

stop kontak pikeun kebon
Baca leuwih
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Imah Google, ulasan

Stop kontak kebon Meross sareng WiFi! Tinjauan

Sajauh ieu, unggal-unggal kuring kedah nyambungkeun anu langkung lami dina balkon, kuring kedah mikir pisan. Pita perekat (seueur pita perekat) aya gerak, sareng aturan kasihatan sareng kasalametan diperhatoskeun pisan. Tungtungna, kumaha oge, kuring meunang ...

Baca leuwih

Saklar lampu Meross
Baca leuwih
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Imah Google, ulasan

Saklar lampu Meross - tinjauan saklar sampurna pikeun asistén

Jarang kuring ngagaduhan alat-alat anu kuring kéngingkeun saé sareng sadaya asistén dasar. Meross kaget kuring ieu. Ningali saklar ieu, kuring ngan ukur mikir ngeunaan HomeKit, sareng tétéla éta tiasa dianggo kalayan ...

Baca leuwih

Aqara T1 tanpa nétral
Baca leuwih
Apple HomeKit, Imah Google, ulasan, Smart Utama, Xiaomi Imah

Aqara T1 tanpa nétral - Papan ageung ogé tiasa palinter!

Kuring hirup dina catetan anu gedé saumur hirup. Janten dina blok anu sakedik kulawu sareng ayeuna caket flat. Ngan nalika kuring ngalih ka konstruksi énggal kuring mimiti mikirkeun bumi anu cerdas, tapi bahkan di dieu ngimpina kurangna ...

Baca leuwih

Cyberpunk 2077
Baca leuwih
ulasan

Cyberpunk 2077 - dipasang kana pamandangan terakhir (Tinjauan)

Aya seueur, saleresna seueur Cyberpunk 2077 ulasan. Kami henteu marios kaulinan dina SmartMe sareng éta sigana moal robih, tapi Cyberpunk bakal istiméwa. Kami parantos ngantosan pertandingan Polandia ieu mangtaun-taun, sareng Paweł, sareng kolomna ngeunaan Gothic, ...

Baca leuwih

Smart Lock SOHO
Baca leuwih
ulasan, Smart Utama

SOHO Smart Lock - konci anu heran alus pikeun nyéwa

Nalika kuring ningali SOHO Smart Lock pikeun anu munggaran, kuring henteu ngagaduhan kesan anu saé. Konci kalayan keyboard anu napel dina sisi anu sanés henteu ngayakinkeun kuring. Sareng sanaos kuring henteu tetep masang éta di bumi, éta parantos ...

Baca leuwih

letting
Baca leuwih
ulasan, Smart Otomatis

Naon hartosna lampu indikator "spring" dina mobil? iCar II bakal nyaritakeun kanyataanna!

Kuring gé nyaritakeun anjeun rasiah. Kuring henteu pati terang ngeunaan mobil. Hiji-hijina hal anu kuring terang ngeunaan aranjeunna nyaéta aranjeunna nyetir, naha aranjeunna nyetir, kumaha muka panto (kuring gaduh babaturan damel di sakola nyetir sareng percanten ka kuring ...

Baca leuwih