Salah sahiji gadget anu anjeun teu ngagaduhan sareng pikir anjeun henteu kedah. Tapi nalika anjeun ngagaduhan ban datar ujug-ujug mendakan éta cukup mangpaat! 😉 70mai ulasan tekanan sensor ban!


Sagoléh gelo ngeunaan pinter. Upami aya anu anyar muncul, éta kedah diserahkeun sareng diuji. Anjeunna resep solusi anu tiasa dianggo sareng henteu tiasa usik gadget gunana. Impianna nyaéta ngawangun portal pinter anu pangsaéna di Polandia (sareng engké di dunya sareng Mars di 2025).

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali