Saklar lampu Meross
Baca leuwih
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Imah Google, ulasan

Saklar lampu Meross - tinjauan saklar sampurna pikeun asistén

Jarang kuring ngagaduhan alat-alat anu kuring kéngingkeun saé sareng sadaya asistén dasar. Meross kaget kuring ieu. Ningali saklar ieu, kuring ngan ukur mikir ngeunaan HomeKit, sareng tétéla éta tiasa dianggo kalayan ...

Baca leuwih

Smart Pindah
Baca leuwih
tutorials, Smart Utama

Bumi pinter pikeun pemula - Smart Switch

Naha anjeun ngembangkeun fungsi bumi pinter? Salah sahiji elemen na nyaéta saklar pinter. Kusabab kitu kuring mutuskeun nyiapkeun pitunjuk ngeunaan jinis saklar sareng kumaha nyambungkeunana. Dina forum sareng halaman wéb masih aya patarosan ngeunaan kumaha nyambungkeun ...

Baca leuwih