Baca leuwih
kolom

Tapi éta sanés anjeun nelepon! Kami asup kana jaman deepfakes anu maju

Bayangkeun yén hiji dinten anjeun ngahurungkeun komputer anjeun sareng ujug-ujug sadaya réréncangan anjeun banjir ku inpormasi yén anjeun parantos ngalakukeun anu anéh. Aranjeunna ningali pidéo éta ngan sababaraha waktos ka pengker dimana anjeun ngancam pikeun ngéléhkeun présidén. Atanapi dimana anjeun fitnah Paus ...

Baca leuwih

Baca leuwih
kolom

Cara maok hartosna jutaan, upami anjeun nipu, hartosna pasanggiri. Doping téknologi dina olahraga

Hiji kuda sareng barisan jalma anu henteu pernah maén gim komputer bahkan 5 menit dina kahirupan aranjeunna. Sareng jajaran kuda bonus pikeun anu henteu pernah ngalaman selingkuh dina gim, sapertos ku ...

Baca leuwih