Baca leuwih
wartos, smartphone, Xiaomi Imah

Xiaomi parantos nyiapkeun promosi anu saé. Mi Band 5 gratis pikeun unggal smartphone!

Xiaomi parantos mutuskeun pikeun langkung jaga konsuménna taun ayeuna. Perusahaan ngenalkeun promosi, anu dina éta nambihan band Mi Band 5 gratis pikeun tiap smartphone anu dipésér. Sikep anu saé ti pabrikan. Band ...

Baca leuwih