Smart Pindah
Baca leuwih
tutorials, Smart Utama

Bumi pinter pikeun pemula - Smart Switch

Naha anjeun ngembangkeun fungsi bumi pinter? Salah sahiji elemen na nyaéta saklar pinter. Kusabab kitu kuring mutuskeun nyiapkeun pitunjuk ngeunaan jinis saklar sareng kumaha nyambungkeunana. Dina forum sareng halaman wéb masih aya patarosan ngeunaan kumaha nyambungkeun ...

Baca leuwih