Baca leuwih
Élmu, wartos

Supercapacitors; aya cara anyar pikeun ngeusi batre aranjeunna épisién

Hiji cara pikeun nyepetkeun prosés, kalebet muatan supercapacitors dipanggihan ku élmuwan ti IPC PAS. Cara aranjeunna mangrupikeun léngkah salajengna pikeun ngembangkeun alat panyimpenan énergi anu langkung gancang sareng langkung éfisién. Ngembangkeun téknologi anyar hartosna telepon sélulér, laptop, tablet ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Élmu, wartos

Perusahaan-perusahaan ti Polandia sareng Amérika Serikat parantos nandatanganan serat hajat ngeunaan ékstraksi hélium-3 dina bulan

Krakow ngamimitian-up Tata Surya Sumberdaya Corporation parantos ditandatanganan sareng perusahaan Amérika US Nuclear Corp. surat hajat ngeunaan pasokan isotop berharga tina bulan - helium-3. Perusahaan Małopolska maksudna pikeun damel bareng sareng éntitas sanés dina proyék éta, kalebet ...

Baca leuwih

Baca leuwih
wartos

Pendaratan Perseverance mangrupikeun kasuksésan NASA. Misi bakal nguji téknologi pikeun hiber manned

Pendaratan Rover Perseverance di Mars tangtosna mangrupikeun kasuksésan NASA, sareng sakumna proyék ngagaduhan tugas anu penting, henteu ngan ukur ilmiah, tapi ogé téknologi - komentar Rafał Grabiański tina majalah Urania sareng portal anu ngajelaskeun panilitian luar angkasa. Amérika ...

Baca leuwih