Baca leuwih
wartos, Smart Otomatis

Mobil listrik Polandia anu munggaran ngajantenkeun pangaruh WOW

ElectroMobility Poland, perusahaan anu tanggung jawab nyiptakeun mobil listrik Polandia anu munggaran, parantos nyebarkeun panyaru mobil listrik Polandia anu munggaran. Aranjeunna katingali saé pisan! Kami sababaraha dinten sateuacan perdana Salasa, nalika kami terang langkung seueur inpo ngeunaan mobil Polandia anyar ...

Baca leuwih

Lotus Evija
Baca leuwih
wartos, Smart Otomatis

Minuhan impian budak leutik. Configurator mobil Lotus sapertos sareng NFS Underground 2!

Kreativitas mangrupikeun pitulung penting ayeuna. Di dunya dimana sadayana parantos pindah ka virtual, anjeun kedah mikir teu konvensional. Éta kumaha sababna ngadeukeutan kasus di Lotus sareng ikon configurator tina listrik kahiji maranéhanana ...

Baca leuwih

Polestar precept
Baca leuwih
wartos, Smart Otomatis

Polestar nunjukkeun tukang listrik sareng integrasi anu langkung ageung sareng Android

Polestar mangrupikeun sub-merek Volvo anu tanggung jawab dina jinis luhurna. Pikeun sababaraha waktos anjeunna ogé ngaleupaskeun konsép mobil dina kaayaan dirina sorangan. Geus aya Polestar 1 sareng 2. Ayeuna, konsep anu sanésna di cakrawala. ...

Baca leuwih