Baca leuwih
IoT, wartos

Mercedes sareng NVIDIA ngagabung gaya pikeun nyiptakeun intelijen buatan pikeun nyetir otonom

Mercedes-Benz sareng NVIDIA ngarencanakeun ngagabung kakuatan pikeun babarengan ngembangkeun kecerdasan buatan anu bakal dianggo pikeun nyetir otonom. Proyék énggal janten bagian tina mobil Mercedes di 2024. Parangkat lunak NVIDIA bakal janten alat standar dina Mercedes sareng bakal ...

Baca leuwih