Baca leuwih
wartos

Kaping sareng wincikan dua konperénsi anu paling penting taun ieu parantos bocor

Apple sareng leakers mangrupikeun tandem anu tos dikenal salami sababaraha taun. Boh perusahaan ngagaduhan layar anu bener-bener bocor, atanapi ngahaja ngirimkeun inpormasi ieu pikeun ngiringan papacangan. Nanging, tiasa waé yén urang parantos terang tanggal dua konperénsi Apple sareng ieu ...

Baca leuwih