Baca leuwih
IoT, wartos

Unsur inovatif tina Internet of Things ayeuna dikembangkeun di Gdańsk University of Technology

Élmuwan sareng insinyur ti Gdańsk University Technology Téhnologi damel dina jinis anyar panarima radio anu bakal ngamungkinkeun komunikasi alat-alat anu beroperasi dina internét hal, kalebet ngawaskeun, tanaga, gas, sareng sistem pasokan cai. Numutkeun panyipta sistem anu sami, ...

Baca leuwih