Baca leuwih
kolom

Internét maénkeun poker sareng kuring - pangeran masihan kuring sareng pulisi nyandak

Rata-rata pangguna internét tiasa ngalangkungan seueur hirupna. Korespondénsi sareng Will Smith, ngawariskeun harta tina pangéran Nigeria atanapi - sahenteuna sakali sabulan - kameunangan ageung dina iPhone anyar atanapi $ 30 zlotys ....

Baca leuwih

Baca leuwih
kolom

Naon anu bakal anjeun nyerat ka kuring, simpanse anu dipasihkeun? 20 taun Wikipedia

Anjeunna nyalametkeun urang sadayana sababaraha kali nalika diperyogikeun pikeun ngarengsekeun padamelan pikeun momen terakhir. Sanaos sering sesah pikeun urang ngaku, éta mangrupikeun pangrojong pikeun kami, éta mangrupikeun bantosan anu teu ternilai - ti saprak budak ...

Baca leuwih