Baca leuwih
Fibaro, Imah Google, Imah Asisten, HomeBridge, HomeKit, IKEA Home Smart, wartos, openHAB, Xiaomi Imah

Uni Éropa ngaluncurkeun hiji panalungtikan kana ékosistem Google, Apple sareng Amazon

Otoritas Antitrust parantos ngaluncurkeun panaliti deui ngalawan raksasa téknologi panglegana. Tugasna nyaéta pikeun mariksa naha ékosistem nunjukkeun alesan monopolistik. Sakabéh tugas dikelola ku Komisaris Pertandingan EU Margrethe Vestage. Anjeunna hoyong yakin ...

Baca leuwih

Baca leuwih
HomeKit, wartos

HomeKit dina ios 14 - Beta leres-leres nunjukkeun sabaraha anu parantos robih

Dina konperénsi Apple, aya ogé inpormasi ngeunaan HomeKit sorangan. Tapi, tétéla yén Apple henteu nyarios sadayana. Béta ngagaduhan seueur deui! Konfigurasi alat Hayu urang mimitian ku konfigurasi alat anu direka ulang. Ayeuna alat anyar bakal otomatis dideteksi ...

Baca leuwih