Roborock S50
Baca leuwih
kolom

Proyék SmartMe anu unik parantos réngsé - kumaha robot tiasa ngabantosan jalma anu cacad

Seringna, hal anu paling biasa asalna tina sisi anu teu kaduga. Pikeun grup ieu kuring ngalebetkeun proyék anu munggaran dimana urang diajar yén robot tiasa ngabantosan jalma anu cacad. Nalika kami ngamimitian SmartMe, kami henteu nyangka yén ...

Baca leuwih

Lebet
Baca leuwih
wartos

Abode iota - produsén sanés solusi anu pinter kalayan sababaraha inovasi

Dunya imah pinter sacara terus ngembangkeun, hatur nuhun anu kami, salaku konsumen, kauntungan pisan. Kusabab kitu, nalika produsén sanésna ngagaduhan solusi pinter anu bénten-béda, kami sok nyerat perkawis éta. Salah sahiji produsén sapertos kitu ...

Baca leuwih

spanduk ladybug
Baca leuwih
wartos

Smart House ti Biedronka [Update]

Dina tawaran anu ayeuna, Biedronka parantos ngenalkeun sakumpulan parangkat pinter anu pinter. Anjeun bakal mendakan stop kontak pinter, 2 jinis lampu lampu sareng lampu LED di jerona. Dugi ka ayeuna, ranté toko anu kasohor sering ngenalkeun jinis alat anu sami, ...

Baca leuwih