Baca leuwih
tutorials

Kumaha cara milih sareng ngukur rél langsir listrik Mio Decor - pituduh

Rel langsing listrik nyaéta rel aluminium anu dilengkepan motor listrik, anu ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun langsir anu ngagunakeun tombol témbok, kadali jauh, smartphone atanapi jerk (Fungsi Touch Motion ngaktifkeun gerakan langsing saatos mendakan gerakanna). Kami nempoan rod langsing tina ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

Mio Decor kanyamanan 90 - integrasi sareng Asisten Utama

Dina tulisan kuring baris nampilkeun kumaha ngahijikeun Mio Decor mMotion Comfort 90 motor langsir motor motor sareng Asisten Rumah. Kuring bakal nganggo modul Shelly 2.5 pikeun tujuan ieu. Modél kieu gumantung kana kumaha urang ngagaduhan kabel listrik ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Imah Google, Imah Asisten, ulasan

Mio hiasan kanyamanan rod langsing - ulasan

Ayeuna, beuki seueur elemen di imah urang anu janten otomatis. Imah pinter ngagabungkeun solusi anu mangaruhan kaamanan, ngatur konsumsi énergi, nyayogikeun hiburan multimédia, tapi langkung sadayana ningkatkeun kualitas kahirupan. Alat ...

Baca leuwih