Baca leuwih
kolom

Pikeun Gomez, pikeun Erathia! Naha urang tiasa maénkeun Gothic sareng Pahlawan III salami 20 taun?

Kadang-kadang urang sambel kana dahi, ningali kumaha generasi kolot atanapi nini-nini urang tiasa, sataun demi taun, 40 taun berturut-turut, nonton "Teddy" atanapi "Dirina" sareng seuri guyonan anu sami teras-terasan ...

Baca leuwih