Baca leuwih
Élmu, wartos

Élmuwan Universitas Wrocław Élmu sarta Téknologi nyiptakeun laser anu bakal nulungan akurat gambar retina panon

Élmuwan ti Fakultas Éléktron di Universitas Teknologi Wrocław parantos nyiptakeun laser anu kompak anu bakal ngabantosan akurat rétina sareng ngadeteksi panyakit panon anu sateuacanna. Nalika aranjeunna nekenkeun, éta gaduh parameter unik anu henteu tiasa dicandak ku sistem sanés anu ayeuna aya di pasar. Dr. Dr.….

Baca leuwih

Baca leuwih
Élmu, wartos

The Silesian University Technology and Technology present 3 anyar papanggihan

Kéngingkeun énergi tina gerakan awak manusa, mariksa bener tina kaayaan transportasi barang-barang anu sénsitip kana getaran sareng ngulik jaman baheula Bumi mangrupikeun conto panggunaan panemuan anu dikembangkeun ku élmuwan ti Silesian University of Technology di Gliwice. Anu ngadamel sareng paten anu ...

Baca leuwih

Baca leuwih
wartos

Produksi seri pra-implementasi Polandia handapeun lisénsi asing

Produksi séri pra-pelaksanaan respirator profésional, diwangun di Polandia handapeun lisénsi hiji perusahaan Amérika, dimimitian. Prosés pikeun ngaku ka pasar Polandia, Éropa sareng Amérika dimimitian ku Creotech Instrumen SA Dina opat bulan, perusahaan ngarencanakeun pikeun ngamimitian ...

Baca leuwih

Baca leuwih
wartos

Gdańsk University of Technology and Maritime Office bakal ngalaksanakeun proyek ngeunaan kaamanan pengiriman

Salaku bagian tina proyék internasional, Gdańsk University of Technology and Maritime Office di Gdynia bakal ngalaksanakeun proyék inovatif anu tiasa ningkatkeun kasalametan navigasi. Kapal anu dipilih bakal nguji cp. sistem sareng alat pikeun mastikeun otonomi individu. Aturan palaksanaan ku Universitas Téknologi ...

Baca leuwih

Baca leuwih
wartos

Sistem dukungan diagnostik COVID-19 ayeuna dikembangkeun di Silesian University of Technology

Kalkulator résiko - sistem anu dikembangkeun di Silesian University of Technology in Gliwice migawé bareng sareng Rumah Sakit Husus nomer 1 di Bytom - bakal ngabantosan pangaluaran awal COVID-19 di antawis jalma anu ngagaduhan gejala panyakit sanés. Élmuwan ...

Baca leuwih