Baca leuwih
BleBox, Imah Google, Imah Asisten, ulasan

BleBox shutterBox. Kontrol rana roller ku BleBox

BleBox shutterBox mangrupikeun sistem kontrol shutter roller anu paling anyar anu kuring pasang di apartemen kuring. Ieu sanés pertama kalina kuring nyobian sistem sapertos kitu, janten dina tinjauan ieu kuring pasti bakal ningali ka alat-alat sanés anu anjeun bakal mendakan di pasar. BleBox ...

Baca leuwih

BleBox airSensor
Baca leuwih
Apple HomeKit, BleBox, Imah Asisten, ulasan

Blebox airSensor. Tinjauan sensor hawa

Nembe, kuring nampi saperangkat alat ti Ultrasmart.pl pikeun uji, sareng alat anu mimiti ditinjau nyaéta BleBox airSensor, nyaéta sénsor kualitas udara. Haseup luareun jandéla bahkan nyobian asup ka apartemen kuring, janten kuring terang waktosna ...

Baca leuwih