Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

Mio Decor kanyamanan 90 - integrasi sareng Asisten Utama

Dina tulisan kuring baris nampilkeun kumaha ngahijikeun Mio Decor mMotion Comfort 90 motor langsir motor motor sareng Asisten Rumah. Kuring bakal nganggo modul Shelly 2.5 pikeun tujuan ieu. Modél kieu gumantung kana kumaha urang ngagaduhan kabel listrik ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Imah Google, Imah Asisten, ulasan

Mio hiasan kanyamanan rod langsing - ulasan

Ayeuna, beuki seueur elemen di imah urang anu janten otomatis. Imah pinter ngagabungkeun solusi anu mangaruhan kaamanan, ngatur konsumsi énergi, nyayogikeun hiburan multimédia, tapi langkung sadayana ningkatkeun kualitas kahirupan. Alat ...

Baca leuwih

Logo ShellyforHass
Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

ShellyForHASS - kantun nambihan Panyumputan ka Asisten Rumah Saha

Dinten ieu kuring hoyong nunjukkeun anjeun dina bentuk panduan mini kumaha gampang nambihan waé alat-alat Panyawat pikeun Asisten Utama. Kami bakal nganggo tambahkeun ShellyForHASS pikeun tujuan ieu. Kauntungan tina tambihan ShellyForHASS Panulis masihan sababaraha kaunggulan na ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

Kumaha carana ngarobih sensor Aqara waktos damel sareng Zigbee2MQTT sareng Asisten Imah?

Pitunjuk pondok ieu bakal merhatoskeun Zigbee2MQTT (i.e. cc2531) sareng damel sareng sensor gerak Aqara sareng Asisten Rumah Tangga. Sareng anjeunna ngabuktikeun yén anjeunna peryogi indung penemuan. Kasus sapertos kieu: Kuring ngira yén sensor gerak bakal mendeteksi gerak dina tangga ...

Baca leuwih

12