Baca leuwih
Apple HomeKit, wartos

Apple nuju nyobian solusi anyar. Pangguna iPhone nampi fitur anu unik

Versi katilu anyar pikeun ios 14.5 ngenalkeun sababaraha parobihan anu manpaat pikeun pangguna iPhone. Tingali ideu naon anu didamel Apple. Apple ngenalkeun fitur anyar Hatur nuhun kana pembaruan énggal, anjeun henteu tiasa ngalacak ukur alat sareng apel dina perumahan, ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Apple HomeKit, wartos

Apple moal ngenalkeun layanan Apple Music gratis

Nembe pisan, seueur jalma ngarepkeun yén Apple, sapertos Spotify, bakal ngenalkeun varian gratis Apple Music dumasar kana iklan. Hanjakalna, harepan parantos réngsé. Perusahaan sacara datar nampik kamungkinan ieu. Apple moal ngenalkeun Perwakilan jasa gratis pikeun musik pangageungna ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Apple HomeKit, wartos

Apple mendakan peringkat penjualan pikeun kahiji kalina dina opat taun!

Perusahaan analitis Gartner nyayogikeun kami laporan ngeunaan penjualan smartphone global dina kuartal kaopat taun kamari. Apple aya dina puncak réngking penjualan smartphone, anu ieu mangrupikeun penghargaan anu munggaran ti 2016. Apple balik deui ...

Baca leuwih