Baca leuwih
wartos

Kaping sareng wincikan dua konperénsi anu paling penting taun ieu parantos bocor

Apple sareng leakers mangrupikeun tandem anu tos dikenal salami sababaraha taun. Boh perusahaan ngagaduhan layar anu bener-bener bocor, atanapi ngahaja ngirimkeun inpormasi ieu pikeun ngiringan papacangan. Nanging, tiasa waé yén urang parantos terang tanggal dua konperénsi Apple sareng ieu ...

Baca leuwih

Baca leuwih
HomeKit, wartos

HomeKit dina ios 14 - Beta leres-leres nunjukkeun sabaraha anu parantos robih

Dina konperénsi Apple, aya ogé inpormasi ngeunaan HomeKit sorangan. Tapi, tétéla yén Apple henteu nyarios sadayana. Béta ngagaduhan seueur deui! Konfigurasi alat Hayu urang mimitian ku konfigurasi alat anu direka ulang. Ayeuna alat anyar bakal otomatis dideteksi ...

Baca leuwih