Baca leuwih
Élmu, wartos

Misi Mars 2020 parantos dimimitian. NASA nuju ka arah planét beureum

Balapan rohangan nuju deui sareng warna na janten beureum. NASA kakara parantos hasil ngaluncurkeun misi anu sanés. Sabar nyaéta rover pangpentingna anu dikirim ka planét beureum dugi ka ayeuna. Tujuan tina Persib éta rover nyaéta pikeun ngumpulkeun seueur inpormasi anu tiasa ngeunaan Mars. Éta mangrupikeun pikeun ...

Baca leuwih