Baca leuwih
Élmu, wartos

Misi Mars 2020 parantos dimimitian. NASA nuju ka arah planét beureum

Balapan rohangan nuju deui sareng warna na janten beureum. NASA kakara parantos hasil ngaluncurkeun misi anu sanés. Sabar nyaéta rover pangpentingna anu dikirim ka planét beureum dugi ka ayeuna. Tujuan tina Persib éta rover nyaéta pikeun ngumpulkeun seueur inpormasi anu tiasa ngeunaan Mars. Éta mangrupikeun pikeun ...

Baca leuwih

spacer
Baca leuwih
wartos

SpaceX bakal nabrak rokétna ayeuna. Lalajo tés nganggo SmartMe tabuh 16:00

Ayeuna parantos SpaceX bakal nabrak rokétna sareng ngajalankeun tés kabur. Sagalana mangrupikeun bagian tina persiapan pikeun ngalaksanakeun misi manned sareng NASA. SpaceX hoyong angkat léngkah anu langkung luhur sareng kirim angkatan bumi ka stasion rohangan internasional. Test ...

Baca leuwih

12