Dina CES 2020, salah sahiji kejutan pangbadagna nyaéta mobil listrik ti Sony. Upami anjeun sieun yén proyékna bakal ditungtungan ku hiji presentasi, urang gaduh warta saé pikeun anjeun. Visi-S bakal pencét jalan-jalan!

Sony Visi-S Sigana endah. Abdi resep kalayan desain na, sanaos ngingetkeun kuring ka Porsche Taycan. Mobil Sony ngingetkeun di luar sareng di jero, ngalaksanakeun desain desain futuristik lengkep.

Sony Visi-S

Aya ogé anu teras-terasan di handapeun kapung. Mobilna didorong ku dua motor listrik kalayan jumlah listrik 268 HP. Akselerasi ti 0 dugi ka 100 km / jam bakal 4,8 detik. Laju maksimum nyaéta 240 km / jam.

Sony Visi-S dina jalan umum

Dina CES 2020, Sony ngaku nunjukkeun mobil pikeun nunjukkeun rupa-rupa solusi téknologi. Nanging, ningali minat, aranjeunna mutuskeun yén aranjeunna bakal langkung ambisius. Visi-S nuju jalan-jalan di jalan umum! Sony nyarios bakal lumangsung engké taun fiskal ieu.

Sony Visi-S

Saterasna waé éta Sony ukur ngarencanakeun pikeun nguji solusi anu aya hubunganana sareng nyetir otonom. Nanging, kuring ngarepkeun yén urang bakal tiasa pendak di jalan Visi-S dina hiji dinten.

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali

Tambah comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. Widang anu kudu réngsé nu ditandaan * *