Konsep Smart Parent - Smart Bapa sareng Smart Mama - tiasa ditingali tina seueur sudut pandang. Nanging, kuring moal nyerat perkawis nilai-nilai dasar ieu - mastikeun kasalametan sareng perasaan anu dipikacinta, dipikaharti sareng dipangaruhan, sabab terang pikeun kuring sareng pikeun sepuh sepuh sapertos panonpoé. Abdi bakal nyarios cara sareng produk pinter anu ngadukung janten indung.

Sadaya éntri kami, dimana Smart Parent némbongan, bakal kéngingkeun tina nilai di luhur sareng tugas kolotna, ogé tina usaha pikeun ngajantenkeun hirup langkung gampang. Leres, Smart Parent, anjeun gaduh hak ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang! Ngadamel anak mangrupikeun tantangan anu ageung sareng sadaya usaha pikeun ngagampangkeun kahirupan henteu gampang. Ba ... aranjeunna ogé pantes - berkat aranjeunna anjeun bakal nampi langkung seueur waktos pikeun diri sareng anak anjeun.

Kuring bakal babagi kasieun parental munggaran kuring. Sateuacan kalahiran anak tiheula kuring, kuring sieun pisan yén anak lalaki abdi moal bobo sare, éta kuring mésér sajuta gadget pikeun ngabantosan kuring bobo. Na enya, tangtosna, nalika anjeun nganggo sajuta gadget, biasana biasana produktif. Ku cara kieu, kumaha, kuring diajar naon anu tiasa dianggo sareng naon anu teu dianggo nalika nempatkeun bobo. Untungna, kuring gancang sumping naon anu hadé pikeun anak lalaki sareng ku cara kieu kuring dua budak sanés sanés ngan ukur nguji produk pinter

Kuring terus ngembangkeun di daérah ieu. Babaturan kuring sakapeung seneng-senang nalika kuring ningalikeun aranjeunna gadget anyar pikeun murangkalih. Sabagian aranjeunna damel sareng sababaraha henteu. Tapi kami masih nyobian produk pinter anyar pikeun ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang. Supados gaduh waktos langkung (saha waé anu gaduh robot beberesih terang naon anu kuring ucapkeun). Supaya ngamekarkeun sareng gaduh waktos anu langkung saé nyéépkeun waktos sareng barudak anjeun.

Kanggo janten Indung Smart anjeun henteu kedah ngagaduhan gelar master dina élmu komputer. Éta cukup pikeun gaduh rasa panasaran murangkalih ngeunaan inovasi téknologi sareng produk pinter pikeun anu bungsu. Luhureun sadaya, kumaha ogé, anjeun kedah émut yén ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang sanés mangrupikeun hal anu goréng dina nyiptakeun barudak!

Indung Smart

Upami anjeun, Smart Parent, ngartos konsep ieu sacara béda, émut yén sudut pandang anjeun ogé penting salaku milik kuring atanapi batur anu sanés.

Boga maca anu saé! Langkung éntri bakal muncul pas.

Gambar ti Alexander Dummer, Heike Mintel jeung Mi Pham na Unsplash


Karolina - Smart Mama;) Karolina mangrupikeun indung ti tilu pangasih. Anjeunna menghargai waktos anu dianggo sareng kulawargana pisan, naha éta anjeunna teras-terasan milarian Smart Gadget anu ngagampangkeun hirup. Anjeunna nguji ratusan gadget pikeun milih anu pangsaéna. Di SmartMe, anjeunna tiasa ngabantosan ngabantosan kolot sareng sepuh anu rada sepuh! Salian waktosna dianggo sareng murangkalih sareng dina SmartMe - anjeunna damel salaku psikolog klinis;)

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali