Mio Dekorasi 10
Baca leuwih
tutorials

Kumaha cara milih sareng ngukur rél langsir listrik Mio Decor - pituduh

Rel langsing listrik nyaéta rel aluminium anu dilengkepan motor listrik, anu ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun langsir anu ngagunakeun tombol témbok, kadali jauh, smartphone atanapi jerk (Fungsi Touch Motion ngaktifkeun gerakan langsing saatos mendakan gerakanna). Kami nempoan rod langsing tina ...

Baca leuwih

pembantosan automationbridge-sora-sora
Baca leuwih
Fibaro, Imah Google, Imah Asisten, HomeBridge, HomeKit, IKEA Home Smart, tutorials, Xiaomi Imah

Kumaha ngaranan alat di bumi pinter? Pitunjuk

Naha anjeun terang perasaan ieu nalika anjeun hoyong mareuman lampu di lorong, sareng Siri satia kana lampu di pangkeng? Atanapi anjeun badé nutup blinds di ruang tamu sareng Google mutuskeun nutup éta sadayana? Kalayan pituduh ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun ...

Baca leuwih

DSC_0829
Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

Mio Decor kanyamanan 90 - integrasi sareng Asisten Utama

Dina tulisan kuring baris nampilkeun kumaha ngahijikeun Mio Decor mMotion Comfort 90 motor langsir motor motor sareng Asisten Rumah. Kuring bakal nganggo modul Shelly 2.5 pikeun tujuan ieu. Modél kieu gumantung kana kumaha urang ngagaduhan kabel listrik ...

Baca leuwih