Téknologi Bus Automation Home kabuka mangrupikeun perangkat lunak otomasi sumber kabuka. Kemungkinan anu ditawarkeunana ageung, ku éta matak dimangfaatkeun perkawis éta. Tés parangkat sareng kesan ngagunakeun openHAB, anu anjeun tiasa mendakan dina halaman wéb kami, mangrupikeun cara anu saé pikeun nuturkeun berita.

Baca leuwih
Apple HomeBridge, Apple HomeKit, FIBARO, Imah Google, Imah Asisten, IKEA Home Smart, wartos, openHAB, Xiaomi Imah

Uni Éropa ngaluncurkeun hiji panalungtikan kana ékosistem Google, Apple sareng Amazon

Otoritas anti monopoli parantos ngaluncurkeun panilitian deui kana raksasa téknologi pangageungna. Tugasna nyaéta mariksa naha ékosistem nunjukkeun alesan monopolistik. Sakabéh tugas dikelola ku Komisaris Kompetisi Uni Éropa, Margrethe Vestage. Anjeunna hoyong yakin ...

Baca leuwih