Beuki seueur jalma anu nganggo sikat huntu listrik, janten seueur produk anu béda tina jenis ieu anu muncul di pasar. Aya dua sikat huntu anu pinter: anu industri pamimpin Lisan-B sareng mérek Oclean populér. Anu mana anu anjeun kedah pilih? Anu mana anu langkung saé?

Daya beberesih. Oclean vs. Lisan-B

Prinsip operasi mesinna béda, tapi kakuatan beberesihna sami. Oral-B Genius X 20000 mangrupikeun jinis mékanis. Hulu sikat muterkeun 9900 kali per menit sareng ngageter 45000 kali bulak-balik. Pangaruh beberesih dihontal ku ngosok waos.

Oclean X Pro nyaéta jinis sonik. Éta ngagaduhan motor brushless internal sareng levitasi magnét. Éta ngagaduhan torsi ageung 220 gf * cm sareng laju geter 42000 révolusi per kotér. Geter frékuénsi luhur nyiptakeun gelembung anu nyeuseuh permukaan waos sareng sela sela antara huntu.

Detéksi titik buta

Lisan-B museurkeun kana pangimeutan real-time sareng Oanan dina ngagunakeun hasil sikat pikeun ngabantosan pangguna pikeun sikat gigi kalayan leres.

Genius X20000 ngabagi sungut kana 6 daérah. Sikat sikat huntu kedah disambungkeun kana aplikasi pikeun tiasa ngawas gigi. Hasil monitoring ngan tiasa ditingali dina aplikasi sélulér. Kaseueuran pangguna ngalaporkeun yén aplikasi éta katinggaleun dina pangimeutan sacara real-time.

X Pro ngagunakeun monitoring 8-zone, built-in 6-axis gyroscope sareng algoritma unik anu ngamungkinkeun sikat dipisahkeun tina aplikasi sareng pangguna tiasa mandiri ngumpulkeun sareng ngolah data ngeunaan nyikat. Hasil monitoring ditampilkeun langsung dina layar sikat huntu, anu merenah pikeun pangguna. Salaku tambahan, aplikasi bakal nyingkronkeun, nganalisis sareng ngalacak data sikat gigi kanggo waktos anu lami.

Mantau tekanan. Lemes atanapi Lisan-B?

Duanana sikat ngagaduhan sensor tekanan. Nalika gaya sikat teuing kuat, indikator Genius X20000 kedip-kedip sareng X Pro ngirangan frékuénsi langsung. Anu mimiti museur kana ngelingan, anu kadua dina panyalindungan.

aplikasi

Aplikasi Lisan-B ngandung tilu métrik pikeun nyukuran waktos, kakuatan sareng area cakupan. Aplikasi Oclean, di sisi anu sanés, langkung lengkep sabab nunjukkeun ka urang: waktos nyikat, tekanan, area sinyalna, déngdék sirah, torsi, jst.

Salaku tambahan, aplikasi Oclean nyayogikeun langkung ti 20 program (pangguna tiasa nyayogikeun program anu pas pikeun kabiasaan hirup sareng kaayaan lisan) sareng ngadukung langkung ti 100 program sikat sikat.

jumlahna

Dina hal harga, aya bédana ageung diantara aranjeunna. Genius X20000 biayana ngeunaan PLN 1000, sareng Oclean X Pro hargana sakitar PLN 250.

Dina hal fungsi sareng kakuatan ngabersihkeun, Genius X20000 sareng Oclean X pro ngagaduhan kaunggulan nyalira.

  • Sacara téknis, duanana ngagaduhan sajumlah téknologi anu hébat, tapi Oclean X pro ngagaduhan téknologi anu langkung inovatif.
  • Tina sudut pandang kasadaran mérek, Oral-B ngagaduhan reputasi sareng pangaruh anu langkung luhur.
  • Tina sudut pandang detail produk (sapertos umur batre, perlindungan tekanan, sareng sajabana), Oclean langkung ramah-pangguna.
  • Tina sudut pandang kinerja biaya, Oclean X Pro sigana langkung saé.

Téks ieu ditulis dina kamitraan sareng Oclean.


Ku jauh jalma anu paling positip di SmartMe. Anjeunna terang, resep sareng tiasa némbalan sampurna dina Media Sosial. Oversees Instagram sareng Pinterest. Hatur nuhun pisan ka anjeun yén anjeun tiasa ningali kumaha téknologi anu éndah sareng naon padamelan urang ti dapur. Tanpa éta, SmartMe moal janten warna-warni pisan. Sareng anjeunna ogé nyiptakeun subtitle pikeun pidéo YouTube urang sareng nyerat wartos. Orchestra bikang!

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali