Kuring henteu nyumput yén Oclean W1 mangrupikeun irigasi munggaran kuring. Dugi ka ayeuna, sikat tradisional cekap kanggo kuring. Teras éta waktos kanggo sikat sonik. Sareng pamustunganana, aya kasempetan pikeun nyobaan Oclean W1 Irrigator. Hatur nuhun kana sikat sonic, kuring parantos terang merek ieu pisan, janten waktuna pikeun parios kumaha irigasi tiasa ngatur éta!

9 ti 10 dokter gigi nyarankeun XYZ, atanapi 7 tina 10, atanapi 13 tina 10. Urang sadayana terang tina pasta gigi atanapi iklan sikat huntu, sareng urang sadayana panginten heran: dimana aranjeunna kéngingkeun sadayana dokter gigi ieu? Nanging, anjeun moal ningali iklan irigator dina TV anu gampang (kecuali upami aya, sareng kuring ngan ukur ningali program anu sanés). Tiasa waé ieu bakal robih sareng alat sapertos Oclean W1 irrigator ogé bakal tetep eling urang langkung lami.

Irigasi murni

Naon irigasi huntu?

Kuring bakal masihan anjeun waleran kana patarosan ieu ti pabrikna nyalira.

Irigasi gigi mangrupikeun alat anu dianggo pikeun bilas sungut ku cairan bertekanan. Éta nganggo aliran cai anu berdenyut pikeun ngaluarkeun piagam sareng puing tuangeun tina rohangan antar rohangan. Irigator téknologi pangénggalna, sapertos Oclean W1, ngagunakeun cai sareng hawa sakaligus dina hiji suntikan kanggo ngajagaan gusi. Aliran cai sareng hawa anu ngagedur masagi permén karét, ningkatkeun pasokan getihna. Peta tina irigator mangrupikeun cara anu épéktip anu dianggo pikeun ngubaran sareng nyegah masalah permén karét sareng napas anu bau. Alat ieu disarankeun pikeun perawatan lisan pikeun pangguna alat-alat orthodontic.

Bungkusanna nyumputkeun irigasi Oclean W1

Oclean W1 asalna dina kotak hideung masif. Éta leres-leres elegan sareng anjeun kéngingkeun kesan yén éta mangrupikeun alat premium. Hargana, ngan ukur PLN 249.

Irigasi murni

Eusi kotak nyaéta bungkus bodas sareng dua tip anu disegel steril. Dina bungkus utami urang mendakan irigator. Nanging, tong miceun bungkusna, sabab éta ogé dianggo pikeun ngangkut alat, misal nalika ngumbara. Nalika anjeun nyandak irigator dina panangan anjeun, anjeun bakal terang langsung yén anjeun kaayaan produk anu mérek anu saé. Boh bungkus sareng alat na didamel tina palastik ringan tapi awét. Sadayana pas pisan.

Irigator nyalira diwangun ku tilu bagian: wadah cai di handapeun, alat utami sareng ujung na. Kami kéngingkeun dua sét, janten kami gaduh cadang. Urang ogé tiasa nganggo alat ku dua jalma.

Salaku tambahan, urang ogé bakal mendakan pitunjuk sareng kabel muatan magnét. Anjeun tiasa nonton unboxing dina video di handap ieu:

Spésifikasi téknis

  • Merk sareng modélna: Xiaomi Oclean W1
  • Modeu operasi: 9 modeu pijet karét + 2 klasik
  • Batré: 1200 mah
  • Kapasitas bak: 30 ml
  • Bluetooth: BT4.2
  • Beurat: 159 g
  • Ukuran: 4,13 x 3,39 x 23,90 cm
  • Tegangan: DV 5V-1A
  • Waktos operasi: dugi ka 30 dinten
  • Ngecas: 2 jam
  • Sétna kalebet: irigator, kabel ngecas, 2 nozel, manual pangguna, kasus perjalanan

Rarancang irigasi

Ayeuna sakedap ngeunaan desain irigator. Aya dua tombol dina éta. Hiji ngamimitian alat sareng anu sanésna nyetél modélna. Urang tiasa sacara manual ngahurungkeun salah sahiji tina tilu modeu operasi - beuki luhur lampu hurungna, beuki kuat irigasi némbak cai.

Irigasi murni

Aplikasi Oclean

Aplikasi anu urang kendali irigasi nyaéta Oclean anu kawéntar. Éta henteu kejutan khusus pikeun kuring sabab sakumaha kuring nyebatkeun di awal, kuring parantos lami ngagunakeun sikat sonic. Irigasi Oclean, sapertos sikatna, nyambung kana aplikasi ngalangkungan Bluetooth. Dina hal ieu, éta henteu ngaganggu kuring, sabab kuring henteu kedah nyambung ka sikat ku ngalangkungan Wi-Fi sareng BT.

Hatur nuhun kana aplikasina, urang tiasa nyetél modeu operasi sareng nyaluyukeun alat pikeun kumaha carana urang jalan. Saha waé anu nganggo sikat sonik sareng nyetél modeu operasiana dina aplikasi bakal ngahargaan kamungkinan anu sami pikeun tukang cai.

Urang ogé tiasa ngalacak sajarah panggunaan na. Éta langkung panasaran anu pasti bakal digunakeun ku jalma anu resep terang sagala rupa ngeunaan dirina sorangan. Dina hal kuring, éta ogé mangrupikeun bentuk motivasi, kuring resep salami sadayana dinten 😉

Anggo sapopoé

Peta anu paling penting nyaéta aktipitas rutin. Urang kedah diajar ngagunakeun irigator dina cara anu sami sareng sikat, nyaéta bahkan sacara mékanis.

Éta pasti ngabantosan irigasi dianggo dina batréna salami 30 dinten sareng urang henteu kedah teras-terasan ngeusianana. Waktu ngecas éta sorangan ogé henteu lami teuing, sabab éta peryogi waktos sakitar 2 jam.

Irigasi murni

Sareng kumaha éksploitasi na sapertos na? Mimiti urang kedah tuang cai atanapi cuci mulut kana wadah. Teras we milih program anu mana kami hoyong ngabersihkeun waos sareng nempatkeun dina tempat anu pas. Sakumaha didadarkeun di luhur, tugas irigasi nyaéta ngabersihan rohangan antara huntu. Dimana sikat huntu henteu tiasa.

Kahiji kalina sigana bakal paling hésé, sabab urang kedah biasa kana operasi irigator. Éta némbak jet cai pondok tapi kuat. Upami urang nyetél kakuatan pangluhurna pikeun kahiji kalina, urang tiasa rada reuwas. Janten langkung saé mimitian ku anu langkung alit.

Ujungna tiasa diputer sacara bébas pikeun ngahontal tempat anu mana waé. Saatos sababaraha waktos, urang bakal ngaraos raos bersih tina kabersihan (éta anu kuring kagungan: P). Saatos beberesih, émut pikeun leres-leres ngabersihkeun ujung na, irigator nyalira sareng ngosongkeun cai tina bak. Urang ngaganti tip unggal sababaraha bulan.

Kumaha carana ngiringan Oclean kaluar? Ringkesan

Ieu mangrupikeun irigasi munggaran kuring, janten hésé pikeun kuring pikeun ngabandingkeunana sareng anu sanés. Nanging, éta mangrupikeun alat anu pikaresepeun. Sikat moal ngagantikeun anjeun, éta pasti, tapi upami anjeun hoyong huntu anu langkung bersih, éta mangrupikeun pilihan anu saé.

Kauntungannana nyaéta nirkabel sareng kompak. Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan, anjeun tiasa nyandak éta. Salami Pandemi, kami nganjang ka kota-kota langkung Polandia sareng kami pasti bakal nyandak anjeunna ngiringan nganjang ka Przemyśl 😉

Karya pasti tambah. Kami kéngingkeun produk premium kalayan harga anu saé pisan. Tina sebaran resmi ti tempat ieu anjeun tiasa ngagaleuh kanggo PLN 249. Ayeuna, waktuna beberesih!


Sagoléh gelo ngeunaan pinter. Upami aya anu anyar muncul, éta kedah diserahkeun sareng diuji. Anjeunna resep solusi anu tiasa dianggo sareng henteu tiasa usik gadget gunana. Impianna nyaéta ngawangun portal pinter anu pangsaéna di Polandia (sareng engké di dunya sareng Mars di 2025).

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali

Tambah comment hiji

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. Widang anu kudu réngsé nu ditandaan * *

14 - 5 =