Ku jauh jalma anu paling positip di SmartMe. Anjeunna terang, resep sareng tiasa némbalan sampurna dina Media Sosial. Oversees Instagram sareng Pinterest. Hatur nuhun pisan ka anjeun yén anjeun tiasa ningali kumaha téknologi anu éndah sareng naon padamelan urang ti dapur. Tanpa éta, SmartMe moal janten warna-warni pisan. Sareng anjeunna ogé nyiptakeun subtitle pikeun pidéo YouTube urang sareng nyerat wartos. Orchestra bikang!

Sarung tangan 1
Baca leuwih
wartos

Kacamata VR nyalira henteu cekap? Candak tingkat salajengna ku sarung tangan Teslasuit.

Ayeuna, Realitas Virtual ngan ukur dihontal ku kacasoca. Untungna, téknologi tina jinis ieu masih dikembangkeun sareng seueur pabrik anu badé ngenalkeun langkung, gerak gerak langkung intuitif. Sarung tangan mangrupikeun salah sahiji elemen anu tiasa ngabantosan urang ...

Baca leuwih

Tesla
Baca leuwih
wartos, Smart Otomatis

Tesla ngaluncurkeun mobil anyar anu moal muncul dina jalan Éropa.

Numutkeun para ahli Jerman, mobil éta henteu nyayogikeun standar Uni Éropa, sahingga urang ngan ukur tiasa impian pikeun Tesla Cybertruck. Bentuk mobilna teu cocog sareng standar Éropa, inpormasi sapertos anu dipasihan dina koran Jérman "Automobilwoche". Naon deui anu anjeun tiasa nyarios ...

Baca leuwih

12