Kaseueuran urang ngagaduhan getih dina urat kami, tapi aya anu nganggo listrik. Ieu mangrupikeun Rummy. Hiji bapa teladan dina waktos beurang, tapi pas panonpoé surya, anjeunna narik kaluar alat Fibaro sareng katingali naon anu sanésna tiasa dipiceun tina aranjeunna! Desainer sareng éditor 🙂

Baca leuwih
ulasan

Sensor muka - ulasan FIBARO Pintu / Jandéla Sensor 2

Dasar instalasi bumi pinter anu fungsina mangrupikeun sensor anu efisien, dipercaya jeung éstétika. Naha produk FIBARO Door / Window Sensor minuhan ekspektasi ieu? Sensor pambuka mangrupikeun alat anu sederhana, tapi dipikabutuh pikeun seueur pamasangan. Ieu ngandung harti yén fungsina ...

Baca leuwih