Béntangator téknologi énggal anu ideu na teu pernah tungtungna! Anjeunna teras-terasan mendakan peralatan anyar pikeun nguji, ngararancang solusi anu pinter sareng ngawangun dirina sorangan. Lalaki orkestra anu ogé nari hébat! Ps. anjeunna mendakan kumaha komunikasi sareng jam alarm Cina, janten hormat;)

Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

Mio Decor kanyamanan 90 - integrasi sareng Asisten Utama

Dina tulisan kuring baris nampilkeun kumaha ngahijikeun Mio Decor mMotion Comfort 90 motor langsir motor motor sareng Asisten Rumah. Kuring bakal nganggo modul Shelly 2.5 pikeun tujuan ieu. Modél kieu gumantung kana kumaha urang ngagaduhan kabel listrik ...

Baca leuwih

Baca leuwih
Imah Google, Imah Asisten, ulasan

Mio hiasan kanyamanan rod langsing - ulasan

Ayeuna, beuki seueur elemen di imah urang anu janten otomatis. Imah pinter ngagabungkeun solusi anu mangaruhan kaamanan, ngatur konsumsi énergi, nyayogikeun hiburan multimédia, tapi langkung sadayana ningkatkeun kualitas kahirupan. Alat ...

Baca leuwih

Logo ShellyforHass
Baca leuwih
Imah Asisten, tutorials

ShellyForHASS - kantun nambihan Panyumputan ka Asisten Rumah Saha

Dinten ieu kuring hoyong nunjukkeun anjeun dina bentuk panduan mini kumaha gampang nambihan waé alat-alat Panyawat pikeun Asisten Utama. Kami bakal nganggo tambahkeun ShellyForHASS pikeun tujuan ieu. Kauntungan tina tambihan ShellyForHASS Panulis masihan sababaraha kaunggulan na ...

Baca leuwih

Baca leuwih
ulasan

Tinjauan ngeunaan banjir Shelly. Dupi éta nyalametkeun tina banjir?

Kuring ngarepkeun anjeun henteu pernah ngalaman ngabahekeun mesin cuci, pipa dina kamar mandi anu nyembah atanapi tatangga anu ngiringan anjeun. Hanjakalna, kuring ngagaduhan kentel anu pikaresepeun ieu ... Langsung sateuacan periode pemanasan, pamasangan ieu dieusi ...

Baca leuwih

Xiaomi Air Purifier 3H
Baca leuwih
tutorials, Xiaomi Imah

Ningkatkeun modeu otomatis di Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Asal tina masalah Dina taun 2017, situs web smartairfilters.com nyatakeun yén purifer hawa ngajaga tingkat polusi anu langkung luhur tibatan anu disarankeun ku WHO. Nilai-nilai anu disarankeun ku WHO: Rata-rata poean: PM2.5 <25 μg / m3, PM10 <...

Baca leuwih