Karolina - Smart Mama;) Karolina mangrupikeun indung ti tilu pangasih. Anjeunna menghargai waktos anu dianggo sareng kulawargana pisan, naha éta anjeunna teras-terasan milarian Smart Gadget anu ngagampangkeun hirup. Anjeunna nguji ratusan gadget pikeun milih anu pangsaéna. Di SmartMe, anjeunna tiasa ngabantosan ngabantosan kolot sareng sepuh anu rada sepuh! Salian waktosna dianggo sareng murangkalih sareng dina SmartMe - anjeunna damel salaku psikolog klinis;)