Hiji poto headphone parantos muncul dina wéb, anu seueur koméntator parantos dikenal salaku Apple AirPods pangénggalna. Urang tiasa jelas ningali yén urang tiasa ngarepkeun sababaraha parobihan dina penampilan sareng fungsina.

Poto anu diterbitkeun dasarna negeskeun naon anu parantos kami terang ngeunaan generasi katilu AirPods. Dina pandangan heula, anjeun tiasa ningali yén aranjeunna narik sakedik tina vérsi Pro - malah spindle anu langkung pondok pantes diperhatoskeun. Numutkeun ka jaminan, headphone bakal nawiskeun seueur solusi canggih, kalebet pangirangan noise aktif.

Apple AirPods 3 - parobahan sareng paningkatan

Desain anu dirobih ogé diarepkeun mangaruhan kamungkinan ngagunakeun sistem kontrol anu inovatif. Urang ogé tiasa ngarepkeun ayana sistem pembuangan pikeun ngébréhkeun tekanan dina Ceuli, anu sacara signifikan ningkatkeun kanyamanan panggunaan. Maksudna nyaéta pikeun ngirangan atanapi ngaleungitkeun sacara lengkep ngarareunah anu aya hubunganana sareng waktos lami ngupingkeun musik. Laporan ogé nunjukkeun yén Apple, sanaos ngirangan ukuran headphone, niatna ningkatkeun waktos damelna dina hiji muatan. Kami ngarep perdana Apple AirPods 3 dina Maret taun ayeuna.

sumber: macrumors.com

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali