Xiaomi-me-bunny-watch-4x-2
Baca leuwih
wartos

Xiaomi Barudak Anyar Nyampak! Ieu mangrupikeun MI BUNNY ANAK WATAK 4X

Xiaomi parantos kéngingkeun smartwatch sanés anu khusus pikeun bungsu. Modél pang anyarna nyaéta Mi Bunny Children Watch 4X. Naon ngajantenkeun bedana? Vérsi 4X mangrupikeun vérsi anu ditingkatkeun tina nonton 4c anu parantos ngajantenkeun debut. Nu lalajo énggal bakal ngarobih PLN 295, ...

Baca leuwih

Mi TV LUX OLED
Baca leuwih
wartos, Xiaomi Imah

Xiaomi ngarobih deui bank. Mi TV LUX OLED mangrupikeun karya seni transparan

Lei Jun, CEO sareng pangadeg Xiaomi Téhnologi, dina waktos ulang taun ka-10 anu perusahaan dirayakeun dina tanggal 6 April 2020, nyarioskeun dinten ayeuna ngeunaan dékade katukang, perkawis turun-tumurun perusahaan, nunjukkeun arah pangembangan pikeun dékade salajengna ...

Baca leuwih