Konsol Playstation 5 sayogi deui di toko Neonet. Ranténa dipasang pikeun dijual sél PS5, tapi ku harga anu saé pisan. Salian ti konsol éta sorangan, set ogé kalebet dua gim.

Nilai hébat PS5 kalayan dua pertandingan hungkul di Neonet

Toko parantos nyiapkeun sakumpulan ageung, anu kalebet Playstation 5 console + CYBERPUNK 2077 games + The Last of Us Part II. Sakabéh set waragad PLN 2687.

Upami anjeun masih milarian Playstation 5 sareng parantos mikir ngeunaan ngagaleuh konsol ieu kanggo waktos anu lami, ayeuna mangrupikeun kasempetan sampurna anjeun! Promosi anu hadé sigana mah moal! Promosi na valid bari saham masih aya.

sumber: HDTV

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali