Ariel

Ariel


Sagoléh gelo ngeunaan pinter. Upami aya anu anyar muncul, éta kedah diserahkeun sareng diuji. Anjeunna resep solusi anu tiasa dianggo sareng henteu tiasa usik gadget gunana. Impianna nyaéta ngawangun portal pinter anu pangsaéna di Polandia (sareng engké di dunya sareng Mars di 2025).

Madge

Magda


Sang kepala panyapu. Nya éta anjeunna anu ngawangun daptar tugas, almenak acara sareng koordinat padamelan tim pangropéa, sareng ngobrol sareng produser. Madzia ogé tanggung jawab pikeun pilem anu tiasa ditingali dina saluran kami! Anjeunna resep sareng éditan aranjeunna 🙂 Naha anjeun ogé resep poto urang dina Instagram sareng Pinterest? Éta ogé anjeunna. Anjeunna resep nalika sadayana diatur, anu ngabantosan ngabantosan kacau tina pinter. Saurang musafir sareng kipas hawa suhu luhur 30 derajat. Orchestra bikang!

Ania

Ania


Kuda SmartMe Hideung. Ania tanggung jawab pikeun sadaya anu anjeun tingali dina situs, sareng ku sabab éta pikeun desain grafis, desain - sagala hal tina logo ka font. Éta mastikeun yén sadaya saluran komunikasi kami konsisten. Sapertos Czaki, anjeunna resep nalukkeun puncak gunung waktosna. Ania ogé ngajadikeun és krim anu cemerlang - kami resep nyarankeun cookies!

Darek

Darek (Chaki)


Sareng inspektur anu dipegatkeun ku beurang sareng gunung gunung wengi. Dina SmartMe anjeunna tiasa jawab média, pilem pilem sareng poto anu anjeun bakal ningal nganggo logo kami. Anjeunna nampi profésional fotografik sareng fotografikna dina puncak Andes, Pagunungan Tatra sareng sadaya anu sanés, paling handap 4 méter. Anjeunna resep Skoda (anjeunna parantos dua sareng sameter masih kénéh neunggeul).

Ola

Ola


Hiji guru basa Polandia anu nyalametkeun kahirupan urang! Henteu aya tulisan typo atanapi ahéngna dibina bakal nyumput tina dirina. Unggal kalimat anu aya dina situs éta kedah uji tes anu ketat. Saurang musafir anu dipikaresep, anjeunna hususna ka gunung pagunungan.

Simon

Simon


Rasa umum. Szymon mangrupikeun tanggung jawab pikeun sadayana backend tina situs wéb kami. Nalika hiji hal henteu jalan, anjeunna terang naha sareng, langkung saé, tiasa ngalereskeunana. Éta mastikeun yén situs web aman, gancang sareng kaget anjeun ku produk énggal sareng ayeuna. Anjeunna ngiringan dina runmagedons sareng kaulinan dewan. Anjeunna resep ngagaduhan katenangan ati.

Daniel

Daniel


Aranjeunna nyebatkeun yén Daniel mimiti petualangan ku téknologi anyar anu parantos aya dina ayunan sareng sigana mah aya hal pikeun éta. Dugi ka jam 16 sonten mangrupikeun program anu terhormat, dituturkeun ku pangropéa, kejam pikeun sadayana anu nyamar janten pinter. Anjeunna mikanyaah ngumbara leutik sareng ageung.

Michal


Béntangator téknologi énggal anu ideu na teu pernah tungtungna! Anjeunna teras-terasan mendakan peralatan anyar pikeun nguji, ngararancang solusi anu pinter sareng ngawangun dirina sorangan. Lalaki orkestra anu ogé nari hébat! Ps. anjeunna mendakan kumaha komunikasi sareng jam alarem Pasundan, janten hormat 😉

Kasia


Kapanggihan hébat SmartMe. Anjeunna nyerat lirik anu hébat sareng teras dugi ka tujuanna. Anjeunna tiasa ngira-ngira alat pinter tina sudut anu béda-béda sareng gaduh tampilan seger sorangan dina sadaya. Warta na bakal salawasna Anjeun pikaresep sareng anjeun bakal maca éta kalayan semangat anu hébat! Éta dijamin! Sareng ieu mangrupikeun mimiti, sabaraha kali éta bakal kaget deui? Urang moal tiasa ngantosan!

Martyna (Soszi)


Ku jauh jalma anu paling positip di SmartMe. Anjeunna terang, resep sareng tiasa némbalan sampurna dina Media Sosial. Oversees Instagram sareng Pinterest. Hatur nuhun pisan ka anjeun yén anjeun tiasa ningali kumaha téknologi anu éndah sareng naon padamelan urang ti dapur. Tanpa éta, SmartMe moal janten warna-warni pisan. Sareng anjeunna ogé nyiptakeun subtitle pikeun pidéo YouTube urang sareng nyerat wartos. Orchestra bikang!

Christopher

Krzysztof


Éléktronik aya dina getih anjeun! Krzysiek mangrupikeun pangropéa sareng desainer di SmartMe operasi di daérah Pembantu Rumah. Anjeunna sering resep ngawangun solusi nyalira sareng ngembangkeun nafsuna anu berhubungan sareng bumi pinter. Dina waktos bébas anjeunna mikaresep nyandak gambar sareng kami resep nyebarkeun éta 🙂

Paul


Paweł nyaéta jalma anu pohara positip anu ngagaduhan langkung ti hiji rusiah 😉 Anjeunna mikanyaah ka Google Home sareng sadaya anu tiasa dihubungkeun sareng éta. Anjeunna teu sieun nganyatakeun pendapat na, sareng tujuanana pikeun ngarancang bumi pinter supados henteu katingali. Anjeunna kalayan resep ningalikeun kadua produk sareng kaméra Smart Home - e.g. mobil.

Rummy

Rummy


Kaseueuran urang ngagaduhan getih dina urat kami, tapi aya anu listrik. Ieu mangrupikeun Rummy. Bapana nu teladan dina waktos beurang, tapi pas panonpoé surya, anjeunna narik kaluar alat Fibaro sareng katingali naon anu sanésna tiasa dihapus tina aranjeunna! Desainer SmartMe sareng sanésna

Karolina


Karolina - Smart Mama 😉 Karolina mangrupikeun indung ti tilu sayang. Anjeunna menghargai waktos anu icalan sareng kulawargana, janten anjeunna teras-terasan milarian Alat Gadget pikeun ngagampangkeun kahirupan.
Anjeunna nguji ratusan gadget pikeun milih anu pangsaéna. Di SmartMe, anjeunna tiasa ngabantosan ngabantosan kolot sareng sepuh anu rada sepuh! Salian waktosna diluangkeun sareng murangkalih sareng dina SmartMe - anjeunna berpungsi ogé ahli psikologi klinis 😉

SMARTME

Dunya anjeun - Smart

KAJEUN patarosan

Tulis pikeun kami, kami bakal senang ngabantosan