Ford ogé ngarobah pendekatan kana mobilna. Baheula, perusahaan ngan ukur pakait sareng kendaraan olahraga. Ayeuna, seueur perusahaan nyobian cara anyar pikeun ngahontal palanggan. Ford ngalakukeun éta kalayan ngaleupaskeun SUV listrik, Mustang Mach-E.

Henteu ngan ukur Ford

Ngarobih sareng ngalegaan tawaran anjeun henteu seger di dunya otomotif. Parantos sababaraha taun ka pengker, Porsche ngaluarkeun SUV, sapertos ogé Lamborghini. Teu anéh, tren anu ningkat pikeun mobil ieu kumaha waé maksa pabrikna pikeun ngahasilkeun modél kitu.

Naon anu pikaresepeun ngeunaan modél mobil nganggo kuda dina tiung na?

Mustang Mach-E bakal dileupaskeun dina sababaraha versi. Beda utama antara aranjeunna nyaéta: kapasitas batré sareng jinis drive. Modél anu béda sami sareng harga anu béda, éta jelas handapeun harga pasti unggal modél:

- Rear drive, batré standar: PLN 216 120
- Rear drive, batréna langkung ageung: PLN 247 570
- Drive opat roda, batré biasa: PLN 249
- Drive opat-roda, batréna langkung ageung: 286 310 PLN

Éta ogé pantes disebatkeun yén modél anu langkung mahal langkung saé dilengkepan. Éta bénten sareng anu langkung mirah, kalebet: bungkus gaya, korsi, ukuran pasisian, lampu.

Sumber: tabletowo.pl

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali