Yu Chengdong, CEO Huawei, ngumumkeun yén Mercedes S-Class bakal janten mobil anu pangpayunna pikeun ngadukung Huawei Mobile Services (HMS). Ieu ngarenah pikeun supir sareng panumpang limusin utama ti Stuttgart.

Pangguna HMS bakal tiasa nganggo seueur aplikasi anu ditampilkeun dina tampilan ageung anu dilakukeun dina téknologi OLED. Layanan sélulér Huawei ogé ngijinkeun anjeun maca berita, ngadangukeun musik atanapi podcast favorit anjeun, nonton pilem sareng maénkeun kaulinan. Anu matak, aplikasi anu diluncurkeun henteu kedah dipasang.

HMS pikeun Mobil dina limosin Mercedes anu énggal

Jasa ieu dianggo dina awan sareng kaasup, diantara lain perkara, toko aplikasi anu terintegrasi sareng sistem infotainment mobil. Salaku tambahan, éta ogé ngamungkinkeun kerjasama sareng asistén sora ti Huawei. HMS ngan ukur aya dina limosin anu dijual di pasar Cina. Sajauh ieu, kami henteu terang upami sareng iraha jasa sélulér bakal angkat ka mobil Éropa.

sumber: gizchina.com

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali