Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngahijikeun Mio Decor mMotion Comfort 90 motor langsir motor sareng Asisten Rumah. Kuring bakal nganggo modul Shelly 2.5 pikeun tujuan ieu. Modul ieu, gumantung kana kumaha kabel listrik dina routed di bumi, tiasa disimpen dina kotak listrik kalayan saklar, dina switchboard atanapi dina kotak caket motor listrik.

Catetan 1

Instruksi anu dipidamel manglaku ka rumah tangga kalayan pamasangan listrik dina sistem TN-S, i.e. fase L, nétral N sareng konduktor pe pelindung leres dipisahkeun. Pamasangan ieu ogé sanés gaduh panyalindungan saleresna sareng panyalindungan aréa sésana. Upami anjeun teu gaduh kaahlian anu luyu, sambungan kedah dilakukeun ku spesialis.

Catetan 2

Éta kajadian yén fase L sareng nétral kabel N kabalik dina toko listrik. Sateuacan nyambungkeun kana motor sareng modul Shelly, pastikeun kabel mana fase sareng kabel anu nétral. Upami anjeun henteu yakin, tingali ahli.

Warna-warni kabel motor Mio Decor 90 kabel

  • Konéng - pelindung.
  • Bulao - nétral.
  • Beureum - fase.
  • Coklat sareng Hideung - Nerapkeun tahapan kanggo salah sahiji sababna ngabalukarkeun motorna ngalih ka hiji arah.

Sambungan tanpa ngagunakeun modul Shelly

Dina dua conto panginten, kuring bakal nunjukeun sambungan dasar motor ka rel langsing tanpa nganggo modul Shelly. Salian saklar témbok tradisional, urang tiasa nganggo alat jauh jauh RF atanapi Touch Motion pikeun ngontrol rod langsir - gerakan ku narik langil.

  • Nyambungkeun motor ka pasokan listrik
  • Nyambungkeun motor ka pasokan listrik sareng saklar

(sakedap switch monostable)

Anjeun teu tiasa tingali persis dina gambar, tapi kawat coklat sareng hideung tina motor janten dua panyambungna anu misah. Masing-masing ogé gaduh hiji kabel tina switch témbok.

Sambungan sareng Panyambutan 2.5

Ieu mangrupikeun léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun pikeun ngahijikeun rel jamban listrik kana sistem Asisten Rumah Mimitian. Kanggo tujuan ieu, urang bakal ngajantenkeun sambungan listrik anu luyu, teras ngonpigurasikeun Shelly 2.5 salaku roller jepret / rod langsir, sareng tungtungna nambihan ka Asistén Perumahan.

  • Nyambungkeun motor ka catu daya sareng ka Shelly 2.5
  • Nyambungkeun motor ka pasokan listrik, sareng nganggo Shelly 2.5 sareng saklar

(sakedap switch monostable)

Konfigurasi jangkung 2.5

Artikel di handap ieu nunjukkeun léngkah-léngkah naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun nambihan Shelly 2.5 ka jaringan lokal asal anjeun, parantos ngatur aranjeunna pikeun ngadamel rel langsing sareng cara nambihan modul ieu ka Asisten Rumah Saha nganggo tambahan ShellyForHASS. Rumaos pikeun bacaan.

Kartu pikeun ngatur rel langsing dina Asisten Rumah Sakit