Éta kajadian anu pertama waktos anjeun ngahurungkeun alat anjeun moal tiasa ningali dina aplikasi Xiaomi Home, anu hartosna urang henteu tiasa pasang (nyambung ka bumi anu dipilih sareng ngontrol via smartphone). Alesan tiasa béda, kalebet:

  • teu aya sambungan WiFi (dina router atanapi dina telepon),
  • model router salah
  • teu aya sambungan Bluetooth dina telepon,
  • kudu ngareset alat anyar (cara anu béda gumantung kana alat).
  • anu diperyogikeun ZigBee gateway (sapertos dijelaskeun dina ieu artikel),
  • salahna daérah dipilih dina aplikasi.

W tym poradniku chciałbym skupić się na ostatnim punkcie. Urządzenia z ekosystemu Xiaomi będą widoczne w Xiaomi Home app tylko wtedy, kiedy ustawimy w aplikacji odpowiedni dla nich Region. Dla produktów zamawianych przez sklepy typu AliExpress, Gearbest czy Banggood często będzie to Region “Chiny” (chyba, że sprzedawca w opisie produktu zaznaczył inaczej). Jeśli zamawiamy urządzenie w polskim sklepie, jest szansa, że Region, który będziemy musieli ustawić, to “Polska”.

Produk anu maréntahkeun kudu dipilih kalayan ati-ati, sabab unggal waktos kami hoyong ngontrol elemen ti daérah anu béda, prosedur di handap ieu kudu diulang dina aplikasi Xiaomi Home, anu waktosna meres sareng pikaresepeun. Salaku tambahan, anjeun moal tiasa nyiptakeun Aturan sareng Adegan pikeun automation nganggo alat anu aya dina Béda Watesan dina aplikasi kami.

Ieu di handap aya petunjuk ngeunaan cara ngarobih Wilayah anu dipilih.

1. Ngajalankeun aplikasi Xiaomi Home

Xiaomi Imah - Android

2. Layar nunjukkeun panyurnan hawa anu nyambung ka pangladén pikeun Polandia. Buka Propil

Xiaomi Home - Layar

3. Pindah ka Setélan

Xiaomi Imah - Propil

4. Pindah ka daérah

Xiaomi Home - Setélan

5. Pilih daérah tina daptar anu dipikaresep anjeun (dina kasus ieu pikeun alat anu dimaksud pikeun pasar Cina). Teras klik Simpen sareng pastikeun dina jandéla pop-up anu anjeun hoyong robih daérah

Xiaomi Imah - Wilayah

6. Xiaomi Home app bakal balikan deui sareng ngajak anjeun log in. Lebetkeun rinci sareng klik Log in

Xiaomi Imah - Login

7. robahan daérah suksés. Dina layar anjeun tiasa ningali alat kuring nyambung ka server kanggo China

Xiaomi Home - Layar

8. Anjeun tiasa asupkeun Setélan Propil pikeun mastikeun Wilayah mana anu anjeun parantos dipilih

Xiaomi Imah - Wilayah

Éta sadayana. Sakumaha anjeun tiasa tingali, ngarobih Wilayah di setting Xiaomi Home aplikasi mangrupikeun waktuna. Sakabeh prosedur henteu ngabutuhkeun kaahlian khusus sareng tiasa dilaksanakeun ku saha waé, ngalangkah demi léngkah, saluyu sareng petunjuk anu dijelaskeun di luhur.

Xiaomi Home App - naon anu anjeun kedah terang?

Émut yén dasar operasi dina Xiaomi Home App nyaéta nyiptakeun akun Mi gratis. Proses pendaptaran sorangan henteu aya masalah tambahan. Parangkat lunak produsén Tiongkot ngamungkinkeun ngahijikeun perangkatna, nyaéta ngarékaan sareng ngalaksanakeun desain pinter.

Diantara parabot anu cocog pikeun beroperasi sareng Xiaomi Mimiti App anjeun tiasa nyebut:

  • cleaners vakum,
  • mesin cuci,
  • cahaya Caang,
  • kaméra.

Pengendali aranjeunna, ogé kadali jauh nyaéta intuitif, kitu ogé netepkeun solusi anu ngajadikeun otomatis karya pinter. Fungsi tinangtu dianggo gumantung kana kamampuan smartphone tangtu - contona, IR IR diperyogikeun pikeun ngahurungkeun telepon anjeun kana kadali jauh infra red.

Solusi anu terintegrasi dina aplikasi Xiaomi Home janten beuki populer, antawisna kusabab minat balanja ngalangkungan Ali Express. Ngaluncurkeun toko resmi tina merek di Polandia éta penting pisan.

Aplika Xiaomi Home anu dikonpigurasi leres ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun jenis alat anu parantos disebatkeun, ogé automasina. Sapopoé kanyamanan tiasa dirasa, di antawisna, di dapur, kamar mandi, ruang tamu atanapi kamar sanés bumi, apartemen atanapi kantor. Bisa diperkirakeun yén taun-taun bakal datang bakal ngahasilkeun pasilitas merek Cina.

Narikna, sababaraha taun ka pengker éta henteu diperkirakeun yén sistem Xiaomi bakal langkung populer di pasar Polandia. Teu aya anu ngira yén éta bakal tiasa nyetél basa Polandia sareng basa Polandia salaku daérah. Ayeuna, anjeun teu hariwang ngeunaan halangan basa atanapi pabrik pabrik alat anu diimpor ti luar negeri. Pitunjuk urang ngajantenkeun netepkeun wilayah anu pas sareng gampang sareng integrasi sistem pinuh nganggo basa Polandia.

Pamekaran aplikasi Home janten kabeneran sareng minat ngembang dina komponén imah pinter Cina. Dijual smartphone sareng alat Xiaomi anu sanés - antawisna gawé bareng operator operator anu umum di Polandia - mangrupikeun salah sahiji tren anu paling narik dina industri ieu. Kaunter pikeun merek langkung bergengsi nginspirikeun kapercayaan sareng tempes Poles kalayan nilai anu nguntungkeun artos.

Situs kami didamel pikeun pangguna anu resep kana téknologi home Smart. Upami anjeun milari langkung seueur inpormasi ngeunaan topik ieu, pariksa média sosial kami atanapi tinggalkeun komentar anjeun. Kami resep ngajawab patarosan anu langkung praktis ngeunaan operasi aplikasi ieu. Teu aya masalah anu teu dipikabutuh, sareng unggal setting butuh sababaraha ngan sababaraha kali, sababaraha lengkah.


Béntangator téknologi énggal anu ideu na teu pernah tungtungna! Anjeunna teras-terasan mendakan peralatan anyar pikeun nguji, ngararancang solusi anu pinter sareng ngawangun dirina sorangan. Lalaki orkestra anu ogé nari hébat! Ps. anjeunna mendakan kumaha komunikasi sareng jam alarm Cina, janten hormat;)

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali