Éta sabtu minggu. Dina hubungan sareng sékrési larangan, seueur fasilitas akomodasi parantos dibuka. Janten seueur kutub ngalangkungan dina ngurilingan Polandia. Kami pariksa kumaha hotél sareng imah tamu disiapkeun, sareng ngasongkeun naon anu tiasa dilakukeun pikeun ningkatkeun rasa kaamanan.

Dina postingan ieu, urang bakal nampilkeun prakték anu saé anu urang diajar sareng nyarankeun naon-naon anu tiasa dilakukeun pikeun ningkatkeun kaamanan. Sakitar 2/3 sadaya fasilitas akomodasi parantos dibuka di Sopot. Hal pangpentingna nyaéta anu aman sareng nasabah tiasa mastikeun éta.

Kami baris nampilkeun anjeun sababaraha solusi anu pikaresepeun anu tiasa dipanggihan atanapi dilaksanakeun dina fasilitas akomodasi. Upami anjeun gaduh pamikiran atanapi ideu nyalira anu sanésna nambihan, cik terangkeun.

Virtual dipariksa

Pariksa henteu kedah di resepsi. Seueur fasilitas akomodasi nawiskeun pilihan pamariksaan maya ngalangkungan panggunaan portal sapertos Booking.com. Hatur nuhun nganggo pariksa online, hubungan antawis resepsi sareng klién dugi. Éta tetep janten masalah ngan ukur nyerah konci, dimana urang ogé ngagaduhan ideu ...

Konci pinter

Konci pinter tiasa janten chip tawar nalika nangtoskeun kaamanan pikeun sémah. Aranjeunna nyatana kanyataan yén aranjeunna tiasa dibuka jarak jauh atanapi masihan aksés ka jalma anu didatangan obyék. Sareng sadaya ieu tiasa dilakukeun tanpa rapat nyanghareupan.


Pamilik ieu tiasa masihan sémah pin anu samentawis anu ngan ukur tiasa dianggo salami tetep. Éta ngirim pin anu sapertos SMS via ngindarkeun kedah masihan konci éta. Konci sapertos kitu tiasa dipasang di panto hareup sareng di kamar individu.

Hiji-hijina hal anu kedah diperhatoskeun nyaéta kabutuhan pikeun sémah ngagem sarung pelindung nalika ngetik pin.

Émbaran ngeunaan disinfection tina rohangan

Hal anu penting sanésna kaseupsi dibutuhkeun dina kamar dina hotél sareng imah tamu. Éta peryogi ngawartosan sémah yén kamarna henteu disinfected. Inpormasi sapertos kitu disayogikeun dina bentuk tag panto atanapi SMS.


Upami upami disinfeksi parantos dilaksanakeun sareng situs na parantos ngirimkeun pesen anu ieu kajantenan, pastina saé ngawartosan tamu langsung.

Ngadalikeun TV tina smartphone

Seueur jalma bakal nyobian ngawates barang ngarampa anu aya di rohangan, sanaos disinfected. Sareng hiji barang sapertos tiasa janten kadali jauh TV.

Upami kamar hotél ngagaduhan TV sareng fungsionalitas wifi, sia waé nganggo, teras konfigurasi jaringan sareng pariksa alamat IPna. Teras anjeun tiasa nembus data sapertos sémah pikeun tamu hotél kalayan inpormasi yén TV tiasa dikadalikeun liwat smartphone.

Aya seueur aplikasi dina App Store sareng Google Play anu kadali jauh universal. Dina inpormasi pikeun tamu anjeun tiasa nyarankeun aplikasi pabrikan. Sacara prinsip, unggal TV gaduh aplikasi kendiri sorangan.

Kamar Smart

Duanana dina hal kaamanan ogé inovasi téknologi, kamar-kamarna tiasa nganggo solusi pinter. Dina situs wéb kami ngabuktikeun yén ngatur cahya e.g. teu kedah saé seueur.

Kamar ieu tiasa dipasang lampu cerah atanapi kontrol lampu. Sempet sareng sensor gerak sareng masihan aksés samentawis ka kamar tamu, anjeun tiasa nawiskeun kamar dimana sémah bakal ngontrol sadayana nganggo smartphone.

Pangiriman dahareun

Cara anu hadé nyaéta pikeun ngabéjaan tamu tentang sadaya réstoran anu nganteurkeun katuangan kana fasilitas akomodasi anu ditangtukeun. Barina ogé, nalika réstoran hotél turun, sémah kedah tuang tuangeun.

Ieu tiasa janten titik anu katingali dina Pyszne.pl sareng jalma anu henteu acan muncul didinya. Ogé kedah diperhatoskeun anu nawiskeun pilihan non-kontak. Pikeun jalma anu damel di kamar tamu atanapi hotel, peryogi satengah jam kanggo ngarengsekeun daptar sapertos kitu. Sémah pasti bakal ngahargaan éta.

Langkung ideu?

Sakumaha urang nyerat dina awal, urang ngantosan langkung ideu sareng solusi. Fasilitas akomodasi ayeuna parantos kedah ngurus deui kanggo kasalametan para tamu. Téknologi anyar pasti tiasa ngabantosanana.

Poto utama: unsplash


Sagoléh gelo ngeunaan pinter. Upami aya anu anyar muncul, éta kedah diserahkeun sareng diuji. Anjeunna resep solusi anu tiasa dianggo sareng henteu tiasa usik gadget gunana. Impianna nyaéta ngawangun portal pinter anu pangsaéna di Polandia (sareng engké di dunya sareng Mars di 2025).

Grup Polandia Smart Home ku SmartMe

Grup Polandia Xiaomi ku SmartMe

Promosi SmartMe

Tulisan patali