yyyy
Baca leuwih
kolom

Tapi éta sanés anjeun nelepon! Kami asup kana jaman deepfakes anu maju

Bayangkeun yén hiji dinten anjeun ngahurungkeun komputer anjeun sareng ujug-ujug sadaya réréncangan anjeun banjir ku inpormasi yén anjeun parantos ngalakukeun anu anéh. Aranjeunna ningali pidéo éta ngan sababaraha waktos ka pengker dimana anjeun ngancam pikeun ngéléhkeun présidén. Atanapi dimana anjeun fitnah Paus ...

Baca leuwih

scam-4126798_1920
Baca leuwih
kolom

Internét maénkeun poker sareng kuring - pangeran masihan kuring sareng pulisi nyandak

Rata-rata pangguna internét tiasa ngalangkungan seueur hirupna. Korespondénsi sareng Will Smith, ngawariskeun harta tina pangéran Nigeria atanapi - sahenteuna sakali sabulan - kameunangan ageung dina iPhone anyar atanapi $ 30 zlotys ....

Baca leuwih

tukang kaulinan-5979004_1920
Baca leuwih
kolom

Pikeun Gomez, pikeun Erathia! Naha urang tiasa maénkeun Gothic sareng Pahlawan III salami 20 taun?

Kadang-kadang urang sambel kana dahi, ningali kumaha generasi kolot atanapi nini-nini urang tiasa, sataun demi taun, 40 taun berturut-turut, nonton "Teddy" atanapi "Dirina" sareng seuri guyonan anu sami teras-terasan ...

Baca leuwih

wengi-1846734_1920
Baca leuwih
kolom

Akina, Adolf sareng gorobag. Naha waktos perjalanan bakal tiasa dilakukeun?

Bayangkeun yén kuring sapertos penjahat anu njijikeun anu kuring maéhan akina kuring sorangan. Nanging, henteu di dieu sareng ayeuna, tapi dina jaman baheula - kuring balik kana waktos sareng ngaleyurkeun akina nalika nonoman, bahkan sateuacan anjeunna cicing ...

Baca leuwih

Wilujeng Taun Monyét! -3
Baca leuwih
kolom, Pets Smart

Nalika anjeun hoyong Anjing! 5 solusi pinter pikeun piaraan di bumi

Kuring ngagaduhan ideu pikeun tulisan ieu kusabab kanyataan yén kuring hoyong anjing. Nanging, kuring nguping sababaraha sora ngalawan, kusabab rambut, kusabab alergen, sabab anjeun kedah kaluar ... Janten kuring bakal ngajawab aranjeunna ku solusi anu khusus. Sareng nalika ...

Baca leuwih

wikipedia-1802614_1920
Baca leuwih
kolom

Naon anu bakal anjeun nyerat ka kuring, simpanse anu dipasihkeun? 20 taun Wikipedia

Anjeunna nyalametkeun urang sadayana sababaraha kali nalika diperyogikeun pikeun ngarengsekeun padamelan pikeun momen terakhir. Sanaos sering sesah pikeun urang ngaku, éta mangrupikeun pangrojong pikeun kami, éta mangrupikeun bantosan anu teu ternilai - ti saprak budak ...

Baca leuwih