Ku ngalanggan buletin, kuring satuju kana ngolah data pribadi kuring pikeun tujuan ngalaksanakeun layanan buletin, ngandung inpormasi ngeunaan kagiatan Administrator ayeuna, dumasar kana Pasal 6 poin. 1a GDPR.

Saluyu sareng kasenian. 13 bagian 1 sareng barang 2 tina Peraturan Umum ngeunaan Perlindungan Data Pribadi 27 April 2016. Kuring ngawartosan yén:

1. Administrator data anjeun nyaéta Ariel Zgórski, anu ngajalankeun bisnis SmartMe Ariel Zgórski sareng kantor kadaptar na di Katowice, ul. St. Jana 11/4, NIP: 6482751882, REGON: 384481312.

2. Data pribadi anjeun anu diprosés diolah supados nyayogikeun layanan buletin anu ngandung inpormasi ngeunaan kagiatan ayeuna Administrator, dumasar kana Pasal 6 poin 1a GDPR.

3. Panampi data pribadi anjeun nyaéta jalma anu otorisasi ku Administrator, éntitas anu diwajibkeun dumasar kana peruntukan hukum, sareng lembaga éksternal dina kontrak anu ditandatanganan.

4. Data pribadi anjeun bakal disimpen dugi idin pikeun ngolah ditarik.

5. Data pribadi anjeun moal tiasa dialihkeun ka nagara katilu salaku bagian tina tujuan pangolahan.

6. Anjeun gaduh hak pikeun ngakses data anjeun, hak pikeun menerkeun éta, ngahapus éta, ngolah wates, leres pikeun mindahkeun data, leres pikeun ngangkat bantahan, leres ngabatalkeun idin iraha waé tanpa mangaruhan hukum na pamrosesan dumasar kana idin ku sateuacan ditarikna anjeunna.

7. Anjeun gaduh hak ngalaksanakeun keluhan sareng badan pengawas nalika anjeun yakin yén ngolah data pribadi anjeun ngalanggar dibekelan Peraturan Perlindungan Data Umum tanggal 27 April 2016.

8. Nyayogikeun data pribadi anjeun sacara sukarela.

9. Data pribadi anjeun moal tunduk kana kaputusan otomatis atanapi damel profil.