Mi TV LUX OLED
Baca leuwih
wartos, Xiaomi Imah

Xiaomi ngarobih deui bank. Mi TV LUX OLED mangrupikeun karya seni transparan

Lei Jun, CEO sareng pangadeg Xiaomi Téhnologi, dina waktos ulang taun ka-10 anu perusahaan dirayakeun dina tanggal 6 April 2020, nyarioskeun dinten ayeuna ngeunaan dékade katukang, perkawis turun-tumurun perusahaan, nunjukkeun arah pangembangan pikeun dékade salajengna ...

Baca leuwih