Baca leuwih
IoT, wartos

Elon Musk bakal ngumumkeun status karya Neuralink dina 28 Agustus taun ieu

Neuralink mangrupikeun salah sahiji anu kirang dipikanyaho tapi pasti paling penting pikeun proyék Elona kasturi. Nyambungkeun otak manusa sareng komputer mangrupikeun hal anu ngaleungitkeun imajinasi sareng kasieun. Dina tanggal 28 Agustus, urang badé diajar ngeunaan éta! Neuralink ...

Baca leuwih

Baca leuwih
IoT, wartos

Mercedes sareng NVIDIA ngagabung gaya pikeun nyiptakeun intelijen buatan pikeun nyetir otonom

Rencana Mercedes-Benz sareng NVIDIA ngahijikeun kakuatan pikeun ngahijikeun intelijen buatan anu bakal dianggo pikeun nyetir otonom. Proyék anyar mangrupikeun bagian tina mobil Mercedes di 2024. Parangkat lunak NVIDIA bakal janten pakakas standar pikeun Mercedes sareng bakal ngijinkeun ...

Baca leuwih

Baca leuwih
IoT, wartos

Unsur inovatif tina Internet of Things ayeuna dikembangkeun di Gdańsk University of Technology

Élmuwan sareng insinyur ti Gdańsk University Technology Téhnologi damel dina jinis anyar panarima radio anu bakal ngamungkinkeun komunikasi alat-alat anu beroperasi dina internét hal, kalebet ngawaskeun, tanaga, gas, sareng sistem pasokan cai. Numutkeun panyipta sistem anu sami, ...

Baca leuwih